Hyppää sisältöön

Attendo Tähtimö

Attendo Tähtimö on Turussa sijaitseva hoivakoti. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja asumispalveluita ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Tähtimökatu 1

 • 20540 Turku

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 24 m2

  Valmistunut - 2012

  Hyvinvointialue - Varsinais-Suomen hyvinvointialue - Varha

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tähtimössä on paikalla henkilökuntaa ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toimintamme tarkoituksena on säilyttää asukkaan elämä mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 21,5m2 kokoisia ja niissä on jokaisessa oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot ovat kalustettu laadukkaalla hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot mieleisekseen. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin helppokulkuinen pihapiiri.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoitajamme huolehtivat asukkaiden mielekkäästä arjesta asiakaslähtöisesti. Asukkaat saavat osallistua kotitöihin oman halunsa ja kuntonsa mukaan. Ulkoilemme, laulamme voimistelemme ja pelaamme erilaisia pelejä. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipäivät. Sauna lämpiää aina asukkaiden toivoessa. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa mikä rytmitttää arkea. Tarjoamme ikäihmisille omasta keittiöstämme terveellistä, ja monipuolista suomalaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Kaisa Jokelainen
puh. 041 730 8078
kaisa.jokaleinen@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää