Attendo Villa Hirvensalo 2

Villa Hirvensalo 2:ssa tarjotaan ikäihmisille ja muistisairaille ympärivuorokautista hoivaa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Aamunkoitonkatu 5 B

 • 20900 Turku

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 18-26 m2

  Valmistunut - 2011

  Hyvinvointialue - Varsinais-Suomen hyvinvointialue - Varha

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti yhdistyy sisäkäytävällä, jo aiemmin valmistuneeseen 1-taloon.  Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Attendo Villa Hirvensalossa on oma valmistuskeittiö, josta tarjoillaa maukkaat ateriat. Asukkaiden mielipiteet ovat meille tärkeitä, toiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan hoivakodin ruokalistaa suunniteltaessa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Meillä asukkaat asuvat omissa tai kahden hengen 18-26m2 kokoisissa huoneissa. Kahden hengen huoneet on tarkoitettu esimekiksi pariskunnille tai sisaruksille. Kaikissa huoneissa on oma invamitoitettu kylpyhuone. Peruskalustukseen kuuluvat sänky, patja sekä yöpöytä, muuten asukkaat saavat kalustaa ja sisustaa huoneensa itse kodinomaisuuden ja kotiutumisen tukemiseksi. Yhteisiä tiloja ovat oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä turvallinen aidattu piha. Kaunis yhteinen piha tarjoaa sekä silmäniloa että rauhallisen seurusteluympäristön.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Viriketoiminnan pohjana on viikottainen lukujärjestys, jossa joka päivälle on tapahtumaa. Tapahtumat voivat olla retkiä, haitarinsoittoa tai laulu- ja tanssiesityksiä. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon oman jaksamisen mukaan. Viihtyisä ja aidattu pihapiiri tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon ja ulkoiluun. Asukkaiden ulkoilu on erikseen suunniteltu, jotta se toteutuu kaikille. Yhteistyö omaisten kanssa on meille erityisen tärkeää ja kutsumme säännöllisesti asukkaiden läheisiä viettämään iltoja kanssamme eri teemojen merkeissä.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Eeva Pentikäinen
puh. 041 730 8028
anne.ruusuranta@attendo.fi

 
Quote

"Täällä on aina seuraa, meitä hoidetaan hyvin, ruoka on hyvää."

Devider

Hoivakodin asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää