Hyppää sisältöön

Attendo Kuninkaanhovi

Hoivakoti Kuninkaanhovi sijaitsee Itä-Vantaalla rauhallisessa ympäristössä Vantaan Kuninkaanmäessä. 

Yhteystiedot

Osoite

  • Kolohongankuja 2

  • 01260 Vantaa

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kuninkaanhovi on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka ikääntyneet asukkaat tarvitsevat apua ympäri vuorokauden. Asukkaaksi voi tulla Vantaan kaupungin kautta puitesopimuksella tai palvelusetelillä, jolloin kaupunki arvioi ensin palvelutarpeen ja tekee päätöksen hoivakotiin sijoittamisesta. Teemme yhteistyötä myös muiden kuntien kanssa eli sijoittuminen hoivakotiimme on mahdollista myös muualta. Hoivakodissa on ammattitaitoinen henkilökunta paikalla asukkaiden apuna ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Story image

Kodikkaat tilat Itä-Vantaalla

”Talo elää tavallaan ja vieraat käyvät ajallaan”- meille asukkaiden läheiset ovat aina tervetulleita.

Kuninkaanhovissa lauletaan ja tanssitaan, ulkoillaan ympäri vuoden ja saunotaan vähintään kerran viikossa.

Asukkaat voivat osallistua päivittäin eri ryhmäkodeissa järjestettäviin fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä ylläpitäviin ja edistäviin toimintatuokioihin, jotka voivat olla mitä tahansa tuolijumpasta tietovisaan.

Pyrimme järjestämään kuukausittain jotakin yhteistä toimintaa ja tapahtumia muutaman kerran vuodessa, huomioiden tärkeät merkkipäivät ja kansalliset juhlapäivät.

Asukaskokouksissa asukkaat voivat tuoda esiin omia toiveitaan viriketoimintaan, retkiin, tapahtumiin ja ihan arjen toimintoihin liittyen.

Kuninkaanhovissa on kodikas ja lämminhenkinen tunnelma ja yhdessä tekemisen meininki!

Story image

Omannäköistä elämää

Kodissa on kolme pienryhmää, joissa on kaikissa omat olohuoneet yhdessäoloon ja viihtymiseen. Helppo käynti pihalle ja terasseille tukee ulkoilua myös itsenäisesti.

Asukkaistamme huolehtii moniammatillinen tiimi, joka koostuu lähi- ja sairaanhoitajista, fysioterapeutista sekä hoitoapulaisesta ja siistijästä. Joustava arki ja asukkaidemme elämän sujuvuus on joka päivä tavoitteenamme.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää