Attendo Kuninkaanhovi

Hoivakoti Kuninkaanhovi sijaitsee Itä-Vantaalla rauhallisessa ympäristössä Vantaan Kuninkaanmäessä. 

Yhteystiedot

Osoite

  • Kolohongankuja 2

  • 01260 Vantaa

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukkaat ovat pääosin ikääntyneitä muistisairaita ja he tarvitsevat hoitajan apua ympäri vuorokauden. Asukkaaksi voi tulla Vantaan kaupungin kautta puitesopimuksella tai palvelusetelillä, jolloin kaupunki arvioi ensin palvelutarpeen ja tekee päätöksen hoivakotiin sijoittamisesta. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana. Teemme yhteistyötä myös muiden kuntien kanssa eli sijoittuminen hoivakotiimme on mahdollista myös muualta. Hoivakodissa on ammattitaitoinen henkilökunta paikalla asukkaiden apuna 24/7.

Story image

Kodikkaat tilat Itä-Vantaalla

Äijäkerhoa, tuolijumppaa, tansseja, teatteriesityksiä, tietokilpailuja, vaatemyyntejä, leivontaa ja saunomista järjestetään täälläkin säännöllisesti. Kuninkaanhovissaa on oma vakituinen fysioterapeutti. Lue lisää mitä Kuninkaanhovissa tapahtuu Niina Turun ylläpitämästä blogista.

Hoivakodin pihalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua pihatöihin. Ulkoilu pyritään pitämään ohjelmassa ympäri vuoden ja aina on mahdollisuus ulkoiluun.

Tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme ja teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Story image

Omannäköistä elämää

Kodissa on kolme pienryhmää, joissa on kaikissa omat olohuoneet yhdessäoloon ja viihtymiseen. Helppo käynti pihalle ja terasseille tukee ulkoilua myös itsenäisesti.

Asukkaistamme huolehtii moniammatillinen tiimi, joka koostuu lähi- ja sairaanhoitajista, fysioterapeutista sekä kokista. Joustava arki ja asukkaidemme elämän sujuvuus on joka päivä tavoitteenamme.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää