Attendo Lentola

Attendo Lentola tarjoaa turvallista ja yhteisöllistä asumista ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja tukea arjessaan vuorokauden ympäri.

Yhteystiedot

Osoite

 • Perintökuja 14

 • 01510 Vantaa

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 40

  Erikoisosaaminen - oma keittiö

  Valmistunut - 2019

  Hyvinvointialue - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasuunnitelma

Turvallista asumista

Attendo Lentola tarjoaa turvallista ja yhteisöllistä asumista ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja tukea arjessaan vuorokauden ympäri. Lentolassa jokaisella asukkallamme on oma huone, jossa on esteetön kylpyhuone. Attendo Lentolassa on myös viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. 

Attendo Lentolassa tukea ja apua on aina saatavilla. Arki meillä on asukkaittensa näköistä. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa

Attendon Lentola toimii samassa rakennuksessa Attendo Aviapoliksen kanssa. Lentolan asukashuoneet sijaitsevat 5. ja 6. kerroksessa

Carousel image
Carousel image

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää