Attendo Pajuhovi

Pajuhovin sijaitsee Menestyjien Puiston laidalla Nummelassa. Asukkaamme ovat ikääntyneitä ja monella on muistisairaus. Osaava hoitohenkilökuntamme on ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ruutitynnyrinkuja 1

 • 03100 Nummela

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2020

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Meillä on talossa oma keittiö, jossa asukkaiden ruoka valmistetaan. Tilat ja pihat ovat esteettömät ja asukkaat voivat myös ulkoilla omatoimisesti ja turvallisesti. Teemme yhteistyötä lähikuntien kanssa ja asukkaaksi voi tulla kunnan sijoittamana tai itsemaksavana.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvot ovat koti ja lämpö, omannäköinen hyvä elämä ja yhdessä tekeminen. Koemme että kodikkuus, aktiivinen toiminta sekä arvostava ilmapiiri ovat tekijöitä, jotka edistävät asukkaidemme hyvinvointia. Asukkaiden voimavarat ovat hyvän asumisen ja hoivan lähtökohtana.

Tarjoamme asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. Tavoitteenamme on tukea hyvinvointia, arjen omatoimisuutta, sosiaalista kanssakäymistä sekä tuottaa onnistumisen iloa.

Story image

Aktiivista elämää

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea. Ateriat valmistuvat omassa keittiössä paikan päällä. Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua aktiiviseen toimintaamme.

Pajuhovissa on aina mahdollisuus ulkoiluun. Ulkoilla voi myös laajoilla kävelyreiteillä Menestyjien puistossa ja Sepänpihan viihtyisällä pientaloalueella.

Virikesuunnitelmamme 2022

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää