Hyppää sisältöön

Attendo Pajuhovi

Pajuhovin hoivakoti sijaitsee Menestyjien Puiston laidalla Nummelassa. Meillä asuvat asukkaat tarvitsevat tukea ja apua päivittäisessä arjessaan. Asukkaiden sujuvaa arkea tukee Pajuhovissa ammattitaitoinen ja motivoitunut hoitohenkilökunta, jotka mahdollistavat ja tukevat asukkaan omannäköistä elämää.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ruutitynnyrinkuja 1

 • 03100 Nummela

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2020

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkaalle tehdään nimetyn omahoitajan kanssa hoito- ja palvelusuunnitelma, jossa huomioidaan hänen yksilölliset tarpeensa. Otamme mielellään omaisia ja läheisiä mukaan asukkaan hoivan suunnitteluun ja hoitoon, asukkaan toiveita kunnioittaen. Meillä voi vierailla ilman vierailuaikoja ja toivotamme eläimetkin tervetulleiksi.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvot ovat koti ja lämpö, omannäköinen hyvä elämä ja yhdessä tekeminen. Koemme että kodikkuus, aktiivinen toiminta sekä arvostava ilmapiiri ovat tekijöitä, jotka edistävät asukkaidemme hyvinvointia. Asukkaiden voimavarat ovat hyvän asumisen ja hoivan lähtökohtana.

Tarjoamme asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. Tavoitteenamme on tukea hyvinvointia, arjen omatoimisuutta, sosiaalista kanssakäymistä sekä tuottaa onnistumisen iloa.

Story image

Aktiivista elämää

 

Tavoitteemme on, että jokaiselle asukkaalle mahdollistetaan mielekästä tekemistä heidän arjessaan. Tätä tukee Pajuhovin esteettömät tilat sisällä ja ulkona, jotka on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä ja aktiivista elämää. Meillä tämänkaltainen arki näkyy monenlaisena yhteisenä tekemisenä kuten esimerkiksi erilaisten pelien pelaamisena, laulu- ja tanssihetkinä, musiikin kuunteluna, ulkoiluna ja erilaisten keskusteluiden järjestämisenä.

Pääsemme myös viikoittain jumppaamaan fysioterapeutin järjestämässä tuolijumpassa. Tämän lisäksi arkeamme rikastuttaa vapaaehtoistyötä tekevät henkilöt ja erilaiset musiikkiesiintyjät. Huomioimme myös asukkaan toiveet hengellisten elämän toteuttamisessa.

Virikesuunnitelmamme 2023

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää