Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Telkäntie 2 B

 • 40400 Jyväskylä

 • Keski-Suomi

Tietoja

 • Palveluseteli käy - Kyllä

  Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntarjoaja

Laadukkaita ja monipuolisia terapiapalveluita kaikenikäisille ja -kuntoisille asiakkaille

Voit tulla fysioterapiaan, jos haluat edistää liikkumis- tai toimintakykyäsi, kärsit tuki- ja liikuntaelinvaivoista, tarvitset esimerkiksi leikkauksen jälkeistä kuntoutusta tai neurologista kuntoutusta. Fysioterapian tarkoituksena on parantaa elämänlaatua.

Yksilöterapian lisäksi tarjoamme ryhmätoimintaa. Ryhmätoimintamme on monipuolista. Vastaanottotilojemme yhteydessä meillä on terapia-allas ja kuntosali. Altaassa pidämme muun muassa vesijumppaa. Altaassa mahdollisuus myös yksilöterapiaan. Kuntosalilla pidämme kuntosaliryhmiä. Myös tasapaino- ja tuolijumppa-ryhmät mahdollisia.

Jos kiinnostuit ryhmistä, ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Miten terapia-asiakkaaksi?

Fysioterapia voidaan toteuttaa vastaanotollamme, mutta myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Asiakkaaksi voi tulla vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, lääkärin lähetteellä tai täysin itsemaksavana asiakkaana.

Olemme palvelusetelituottaja, joten meille pääsee myös palvelusetelillä. Meillä on myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus.

Hinnasto

Fysioterapia 60 min 59 e
Fysioterapia 45 min 51 e
Fysioterapia 30 min 42 e

Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, joten asiakkaan ei itse tarvitse hakea korvausta. Kelan suorakorvauksen osuus on 4€ (30 min. kerrasta), 6 € (45 min. kerrasta) ja 8 € (60 min. kerrasta).

Allasjumppa 9 e/kerta
Kuntosaliryhmä 10 e/kerta

Terapeuttimme

Fysioterapeutti

Reetta Huiskonen

 • reetta.huiskonen@attendo.fi
 • 041 731 7562
 • Osaamisalueet: Geriatrinen fysioterapia, neurologinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia, allasterapia, ryhmäliikunnan ohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjeistus

  Palvelukieli: suomi ja englanti

  Olen työskennellyt yksityisellä puolella fysioterapeuttina vuodesta 2017 alkaen. Kokemusta on kertynyt eniten geriatrisesta ja neurologisesta kuntoutuksesta. Toiselta koulutukseltani olen urheiluhieroja ja manuaaliset taidot ovat yksi vahvuuksistani. Olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena ja hoitoni tähtääkin kokonaisvaltaiseen kehon sekä mielen hyvinvointiin asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Fysioterapeutti

Anna Juuri-Oja

 • anna.juuri-oja@attendo.fi
 • 041 731 3819
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, post-operatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

  Työskentelyalue: Jyväskylä
  Palvelukieli: suomi, englanti

  Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015. Asiakasryhmistä tutuiksi ovat tulleet erityisesti ikääntyneet, neurologiset sekä post-operatiiviset kuntoutujat. Lisäksi minulla on pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Tärkeiksi teemoiksi terapioissani koen laadukkuuden, asiakaslähtöisyyden sekä rennon ilmapiirin. Haluan kehittää osaamistani yhä paremmaksi, jotta voin tarjota asiakkailleni aina parasta mahdollista terapiaa.

Fysioterapeutti

Jussi Keitaanniemi

 • jussi.keitaanniemi@attendo.fi
 • 0400 941578
 • Palvelukieli: suomi, englanti, ruotsi

  Olen toiminut fysioterapeutin työtehtävissä ikääntyneiden palvelutaloympäristössä 9 vuotta. Minulla on hyvä työkokemus asiakastyössä vaadittavasta vuorovaikutuksesta. Työssäni olen perehtynyt sekä ryhmä- että yksilöfysioterapian ohjaukseen. Asiakaskuntaani kuuluvat erilaiset neurologiset,- geriatriset- ja työikäiset asiakkaat. Eniten kokemusta on karttunut ikäihmisille kohdennetusta fysioterapiasta. Olen hankkinut tarvittavaa lisäosaamista osallistumalla aktiivisesti jatkokoulutuksiin. Viimeisimpänä olen opiskellut Mulligan koulutuskokonaisuuden, jonka ansiosta omaan yhä vahvemmat manuaaliset taidot. Vuonna 2019 aloitin Jyväskylän yliopistossa gerontologian ja kansanterveyden maisterin-opinnot. Tavoitteenani on saada yhä vahvemmat, nykytutkimukseen perustuvat tiedot ja taidot.

Essi Riihimäki

Fysioterapeutti

 • essi.riihimaki@attendo.fi
 • 044 494 1745
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

  Olen fysioterapeutti vuosimallia 2014. Työkokemukseni olen kartuttanut sekä julkisella että yksityisellä puolella. Asiakaskuntani on koostunut muun muassa neurologisista, tuki- ja liikuntaelin sekä leikkausta ennen ja jälkeen kuntoutettavista asiakkaista. Tällä hetkellä hoidan myös apuvälineasioita sekä ergonomiaohjauksia. Minulle tärkeintä työssäni on kohdata asiakas aidosti; mieleistäni kyse on aina ihmisen inhimillisestä kohtaamisesta. Koenkin olevani luonteeltani empaattinen sekä helposti lähestyttävä persoona ja haluan luoda jokaisen asiakkaani kanssa vahvan luottamussuhteen.

Fysioterapeutti

Petra Tiitinen

 • petra.tiitinen@attendo.fi
 • 041 731 4377
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinetarpeen arviointi ja ohjaukset, kuntouttavan hoitotyön tukipalvelut
  Työskentelyalue: Jyväskylä ja Muurame (Keski-Suomi) sekä Kangasniemi (Etelä-Savo)
  Palvelukieli: suomi

  Olen työskennellyt Attendolla tammikuusta 2021 lähtien. Kokemusta on karttunut etenkin ikääntyneistä sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujista. Lisäksi tarjoan kuntouttavan hoitotyön tukipalveluita. Tulevaisuuden tähtäimenä on vielä vahvemmin luontolähtöinen sekä eläinavusteinen kuntoutus. Fysioterapeuttina haluan tuottaa tavoitteellista fysioterapiaa kuntoutujaa kuunnellen.

Löydä meille