Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Telkäntie 2 B

 • 40400 Jyväskylä

 • Keski-Suomi

Tietoja

 • Palveluseteli käy - Kyllä

  Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntarjoaja

Laadukkaita ja monipuolisia terapiapalveluita kaikenikäisille ja -kuntoisille asiakkaille

Voit tulla fysioterapiaan, jos haluat edistää liikkumis- tai toimintakykyäsi, kärsit tuki- ja liikuntaelinvaivoista, tarvitset esimerkiksi leikkauksen jälkeistä kuntoutusta tai neurologista kuntoutusta. Fysioterapian tarkoituksena on parantaa elämänlaatua.

Yksilöterapian lisäksi tarjoamme ryhmätoimintaa. Ryhmätoimintamme on monipuolista. Vastaanottotilojemme yhteydessä meillä on terapia-allas ja kuntosali. Altaassa pidämme muun muassa vesijumppaa. Altaassa mahdollisuus myös yksilöterapiaan. Kuntosalilla pidämme kuntosaliryhmiä. Myös tasapaino- ja tuolijumppa-ryhmät mahdollisia.

Jos kiinnostuit ryhmistä, ole yhteydessä, niin kerromme lisää.

Miten terapia-asiakkaaksi?

Fysioterapia voidaan toteuttaa vastaanotollamme, mutta myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Asiakkaaksi voi tulla vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, lääkärin lähetteellä tai täysin itsemaksavana asiakkaana.

Olemme palvelusetelituottaja, joten meille pääsee myös palvelusetelillä. Meillä on myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus.

Hinnasto

Fysioterapia 60 min 59 e
Fysioterapia 45 min 51 e
Fysioterapia 30 min 42 e

Fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, joten asiakkaan ei itse tarvitse hakea korvausta. Kelan suorakorvauksen osuus on 4€ (30 min. kerrasta), 6 € (45 min. kerrasta) ja 8 € (60 min. kerrasta).

Allasjumppa 9 e/kerta
Kuntosaliryhmä 10 e/kerta

Terapeuttimme

Jussi Keitaanniemi

Fysioterapeutti

Jussi Keitaanniemi

 • jussi.keitaanniemi@attendo.fi
 • 0400 941578
 • Palvelukieli: suomi, englanti, ruotsi

  Olen toiminut fysioterapeutin työtehtävissä ikääntyneiden palvelutaloympäristössä 9 vuotta. Minulla on hyvä työkokemus asiakastyössä vaadittavasta vuorovaikutuksesta. Työssäni olen perehtynyt sekä ryhmä- että yksilöfysioterapian ohjaukseen. Asiakaskuntaani kuuluvat erilaiset neurologiset,- geriatriset- ja työikäiset asiakkaat. Eniten kokemusta on karttunut ikäihmisille kohdennetusta fysioterapiasta. Olen hankkinut tarvittavaa lisäosaamista osallistumalla aktiivisesti jatkokoulutuksiin. Viimeisimpänä olen opiskellut Mulligan koulutuskokonaisuuden, jonka ansiosta omaan yhä vahvemmat manuaaliset taidot. Vuonna 2019 aloitin Jyväskylän yliopistossa gerontologian ja kansanterveyden maisterin-opinnot. Tavoitteenani on saada yhä vahvemmat, nykytutkimukseen perustuvat tiedot ja taidot.

Fysioterapeutti

Essi Riihimäki

Fysioterapeutti

 • essi.riihimaki@attendo.fi
 • 044 494 1745
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

  Olen fysioterapeutti vuosimallia 2014. Työkokemukseni olen kartuttanut sekä julkisella että yksityisellä puolella. Asiakaskuntani on koostunut muun muassa neurologisista, tuki- ja liikuntaelin sekä leikkausta ennen ja jälkeen kuntoutettavista asiakkaista. Tällä hetkellä hoidan myös apuvälineasioita sekä ergonomiaohjauksia. Minulle tärkeintä työssäni on kohdata asiakas aidosti; mieleistäni kyse on aina ihmisen inhimillisestä kohtaamisesta. Koenkin olevani luonteeltani empaattinen sekä helposti lähestyttävä persoona ja haluan luoda jokaisen asiakkaani kanssa vahvan luottamussuhteen.

Petra Tiitinen

Fysioterapeutti

Petra Tiitinen

 • petra.tiitinen@attendo.fi
 • 041 731 4377
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinetarpeen arviointi ja ohjaukset, kuntouttavan hoitotyön tukipalvelut

  Palvelukieli: suomi

  Olen työskennellyt Attendolla tammikuusta 2021 lähtien. Kokemusta on karttunut etenkin ikääntyneistä sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujista. Lisäksi tarjoan kuntouttavan hoitotyön tukipalveluita. Tulevaisuuden tähtäimenä on vielä vahvemmin luontolähtöinen sekä eläinavusteinen kuntoutus. Fysioterapeuttina haluan tuottaa tavoitteellista fysioterapiaa kuntoutujaa kuunnellen.

Iina Leinonen

Fysioterapeutti

Iina Leinonen

Janita Karppinen

Fysioterapeutti

Janita Karppinen

 • janita.karppinen@attendo.fi
 • 041 731 3819
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, etäfysioterapia, psykofyysinen lähestymistapa, ryhmäliikunnan ohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaus.

  Palvelukieli: suomi ja englanti

  Olen 2022 vuoden lopussa valmistunut fysioterapeutti ja liityin Attendon poppooseen vuoden 2023 alusta. Työkokemusta minulla on kertynyt ikäihmisten kanssa työskentelystä niin hoivakodeissa kuin etäfysioterapian välityksellä. Myös nuorten sekä aikuisten kanssa työskentely on itselleni tuttua ja luontevaa syventävien psykofyysisen fysioterapian -kurssin oppien ja luontoläheisen otteen kautta.

  Työssäni pyrin huomioimaan asiakkaan kokonaisuutena ja etenemään fysioterapiassa tavoitteellisesti mutta ensisijaisesti voimavaralähtöisesti. Koen olevani asiakastilanteissa kuunteleva ja kannustava, tämän avulla osaan tuoda fysioterapiaan asiakkaan voimavaroja vahvistavia elementtejä. Tulevaisuudessa tavoitteenani on erikoistua psykofyysiseksi fysioterapeutiksi ja syventyä ergonomiaohjaukseen ja vahvistaa ammattiosaamistani laaja-alaisesti.

Sami Aho

Fysioterapeutti

Sami Aho

 • sami.aho@attendo.fi
 • 041 731 7525
 • Osaamisalueet: Geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

  Palvelukieli: suomi ja englanti

  Olen liittynyt Attendon terapiatiimiin elokuussa 2022. Fysioterapeuttina olen vuosimallia 2010. Takana on yli 10 vuoden työkokemus laajalti julkiselta sektorilta painottuen geriatriseen fysioterapiaan. Myös pitkä ja kattava osaaminen ryhmänohjauksesta löytyy oman urheilutaustan kautta. Fysioterapialla haluan auttaa sinua löytämään ne omat keinot ja voimavarat kuntoutumiseen. Laadukkuus, rentous ja asiakaslähtöisyys on kaiken A ja O.

Outi-Maija Itkonen

Fysioterapeutti

Outi-Maija Itkonen

Anna Juuri-Oja (äitiyslomalla)

Fysioterapeutti

Anna Juuri-Oja (äitiyslomalla)

 • anna.juuri-oja@attendo.fi
 • 041 731 3819
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, post-operatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

  Työskentelyalue: Jyväskylä
  Palvelukieli: suomi, englanti

  Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015. Asiakasryhmistä tutuiksi ovat tulleet erityisesti ikääntyneet, neurologiset sekä post-operatiiviset kuntoutujat. Lisäksi minulla on pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Tärkeiksi teemoiksi terapioissani koen laadukkuuden, asiakaslähtöisyyden sekä rennon ilmapiirin. Haluan kehittää osaamistani yhä paremmaksi, jotta voin tarjota asiakkailleni aina parasta mahdollista terapiaa.

Löydä meille