Hyppää sisältöön

Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Telkäntie 2 B

 • 40400 Jyväskylä

 • Keski-Suomi

Tietoja

 • Palveluseteli käy - Kyllä

  Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntarjoaja

Palvelumme

Fysioterapia

Vastaanotolla ja kotikäynteinä Jyväskylän alueella.

Lue lisää fysioterapiapalvelustamme

Fysioterapiaryhmät

Katso käynnissä olevat ryhmät alempaa sivulta.

Lue lisää ryhmäliikuntapalvelustamme

Koulutukset

Kysy lisää. Meillä tarjolla mm. ergonomiakorttikoulutusta.

Lue lisää koulutuspalvelustamme

Terapeuttimme

Jussi Keitaanniemi

Fysioterapeutti

Jussi Keitaanniemi

 • jussi.keitaanniemi@attendo.fi
 • 0400 941578
 • Palvelukieli: suomi, englanti, ruotsi

  Olen toiminut fysioterapeutin työtehtävissä ikääntyneiden palvelutaloympäristössä vuodesta 2011 alkaen. Minulla on hyvä työkokemus asiakastyössä vaadittavasta vuorovaikutuksesta. Työssäni olen perehtynyt sekä ryhmä- että yksilöfysioterapian ohjaukseen. Asiakaskuntaani kuuluvat erilaiset neurologiset,- geriatriset- ja työikäiset asiakkaat. Eniten kokemusta on karttunut ikäihmisille kohdennetusta fysioterapiasta. Olen hankkinut tarvittavaa lisäosaamista osallistumalla aktiivisesti jatkokoulutuksiin. Viimeisimpänä olen opiskellut Mulligan koulutuskokonaisuuden, jonka ansiosta omaan yhä vahvemmat manuaaliset taidot.

Fysioterapeutti

Essi Riihimäki

Fysioterapeutti

 • essi.riihimaki@attendo.fi
 • 044 494 1745
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

  Olen fysioterapeutti vuosimallia 2014. Työkokemukseni olen kartuttanut sekä julkisella että yksityisellä puolella. Asiakaskuntani on koostunut muun muassa neurologisista, tuki- ja liikuntaelin sekä leikkausta ennen ja jälkeen kuntoutettavista asiakkaista. Tällä hetkellä hoidan myös apuvälineasioita sekä ergonomiaohjauksia. Minulle tärkeintä työssäni on kohdata asiakas aidosti; mieleistäni kyse on aina ihmisen inhimillisestä kohtaamisesta. Koenkin olevani luonteeltani empaattinen sekä helposti lähestyttävä persoona ja haluan luoda jokaisen asiakkaani kanssa vahvan luottamussuhteen.

Iina Leinonen

Fysioterapeutti

Iina Leinonen

 • iina.leinonen@attendo.fi
 • 041 731 6415
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnan ohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaus

  Palvelukieli: suomi, englanti

  Olen valmistunut fysioterapeutiksi keväällä 2022 ja työkokemusta minulla on erityisesti geriatrisesta fysioterapiasta julkisella- ja yksityisellä puolella.
  Työnkuvaani Attendolla kuuluvat tällä hetkellä palvelukodin asukkaiden fyysisen toimintakyvyn tukeminen ja arviointi, yksilö- ja ryhmämuotoinen kuntoutus sekä asukkaiden apuvälinetarpeista ja käyttökoulutuksesta vastaaminen.
  Minulle tärkeää työssäni ovat asiakkaan aito kohtaaminen sekä asiakaan omia voimavaroja ja tavoitteita tukevan fysioterapian suunnittelu ja toteutus.

Janita Karppinen

Fysioterapeutti

Janita Karppinen

 • janita.karppinen@attendo.fi
 • 041 731 3819
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, etäfysioterapia, psykofyysinen lähestymistapa, ryhmäliikunnan ohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaus.

  Palvelukieli: suomi ja englanti

  Olen 2022 vuoden lopussa valmistunut fysioterapeutti ja liityin Attendon poppooseen vuoden 2023 alusta. Työkokemusta minulla on kertynyt ikäihmisten kanssa työskentelystä niin hoivakodeissa kuin etäfysioterapian välityksellä. Myös nuorten sekä aikuisten kanssa työskentely on itselleni tuttua ja luontevaa syventävien psykofyysisen fysioterapian -kurssin oppien ja luontoläheisen otteen kautta.

  Työssäni pyrin huomioimaan asiakkaan kokonaisuutena ja etenemään fysioterapiassa tavoitteellisesti mutta ensisijaisesti voimavaralähtöisesti. Koen olevani asiakastilanteissa kuunteleva ja kannustava, tämän avulla osaan tuoda fysioterapiaan asiakkaan voimavaroja vahvistavia elementtejä. Tulevaisuudessa tavoitteenani on erikoistua psykofyysiseksi fysioterapeutiksi ja syventyä ergonomiaohjaukseen ja vahvistaa ammattiosaamistani laaja-alaisesti.

Sami Aho

Fysioterapeutti

Sami Aho

 • sami.aho@attendo.fi
 • 041 731 7525
 • Osaamisalueet: Geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

  Palvelukieli: suomi ja englanti

  Olen liittynyt Attendon terapiatiimiin elokuussa 2022. Fysioterapeuttina olen vuosimallia 2010. Takana on yli 10 vuoden työkokemus laajalti julkiselta sektorilta painottuen geriatriseen fysioterapiaan. Myös pitkä ja kattava osaaminen ryhmänohjauksesta löytyy oman urheilutaustan kautta. Fysioterapialla haluan auttaa sinua löytämään ne omat keinot ja voimavarat kuntoutumiseen. Laadukkuus, rentous ja asiakaslähtöisyys on kaiken A ja O.

Veeramaria Viinikainen

Fysioterapeutti

Veeramaria Viinikainen

 • veeramaria.viinikainen@attendo.fi
 • 041 731 7562
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, post-operatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset.

  Palvelukieli: suomi ja englanti

  Olen urani alkumetreillä oleva fysioterapeutti ja liityin Attendon terapiatiimiin kesäkuussa 2023. Oman laji- ja valmennustaustan pohjalta minulla on kertynyt monen vuoden tausta ryhmäliikunnan ohjauksesta. Personal Trainer koulutuksen ja oman kuntosaliharrastuksesta kertyneen kokemuksen pohjalta kuntosaliohjaus on myös minulle hyvin tuttua. Aikaisempaa työkokemusta minulla on kertynyt ikääntyneiden palvelutaloympäristöstä. Lisäksi minulla on kokemusta tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta lapsilla ja nuorilla, työikäisillä sekä ikääntyneillä.
  Työnkuvaani Attendolla kuuluvat tällä hetkellä palvelukodin asukkaiden fyysisen toimintakyvyn tukeminen ja arviointi, yksilö- ja ryhmämuotoinen kuntoutus sekä asukkaiden apuvälinetarpeista ja käyttökoulutuksesta vastaaminen.
  Fysioterapiassa kiinnostuksen kohteita minulla on monia, muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, urheilufysioterapia sekä lantionpohjan fysioterapia.

Anniina Aalto

Fysioterapeutti

Anniina Aalto

 • anniina.aalto@attendo.fi
 • 041 731 4377
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnan ohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaus

  Palvelukieli: suomi, englanti

  Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2020. Attendon terapiatiimiin olen liittynyt syyskuussa 2023. Aiemmin olen työskennellyt sekä kuntoutuslaitoksessa että sairaalassa eri osastoilla. Kokemusta minulla on muun muassa ortopedisesta ja neurologisesta kuntoutuksesta. Olen työskennellyt pääasiassa ikääntyneiden parissa, mutta minulla on kokemusta myös nuorten ja työikäisten parissa toimimisesta.

  Fysioterapeuttina minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilönä, ja terapiassa otan huomioon asiakkaan toiveet sekä tarpeet. Haluan myös jatkuvasti kehittää osaamistani erilaisilla koulutuksilla.

Outi-Maija Itkonen (vanhempainvapaalla)

Fysioterapeutti

Outi-Maija Itkonen (vanhempainvapaalla)

 • outi-maija.itkonen@attendo.fi
 • 041 731 7562
 • Olen vuonna 2010 fysioterapeutiksi valmistunut alalle palaaja. Vuosien varrella terapiatyön vähitellen syrjäyttivät keho-mielilajit, kuten jooga ja pilates, sekä energiahoitajan opinnot. Fysioterapiassa suuntauduin vähitellen työikäisten ennaltaehkäisevään, kehon kuormitusta ohjaavaan yksilö- ja ryhmäterapiaan samalla kouluttaen liikunta-alan ammattilaisia, etenkin joogaopettajia anatomian ja ohjaustaitojen saralla. Oma vahvuuteni fysioterapeuttina on ohjauksellinen ote terapiassa, sekä kyky nähdä kehon kuormituksen haasteet ja löytää ratkaisut niihin erilaisin terapeuttisen harjoittelun ja manuaalisen käsittelyn menetelmin.
  Tällä hetkellä työskentelen geriatrisen fysioterapian parissa. Erikoistumisopintoina minua kiinnostaa niin palliatiivinen ja saattohoidon fysioterapia kuin myös spesifi tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, kuten esimerkiksi ortopedinen manuaalinen terapia.
  Terapeuttina minulle tärkeää on asiakkaan kuuntelu ja ratkaisukeskeisyys – ei jäädä kiinni ongelmiin vaan etsitään ratkaisuja.

Anna Juuri-Oja

Fysioterapeutti

Anna Juuri-Oja

 • anna.juuri-oja@attendo.fi
 • 041 732 7414
 • Osaamisalueet: geriatrinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, post-operatiivinen kuntoutus, ryhmäliikunnanohjaus, apuvälinepalveluiden arviointi ja ohjaukset

  Palvelukieli: suomi, englanti

  Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2015. Asiakasryhmistä tutuiksi ovat tulleet erityisesti ikääntyneet, neurologiset sekä post-operatiiviset kuntoutujat. Lisäksi minulla on pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Tärkeiksi teemoiksi terapioissani koen laadukkuuden, asiakaslähtöisyyden sekä rennon ilmapiirin. Haluan kehittää osaamistani yhä paremmaksi, jotta voin tarjota asiakkailleni aina parasta mahdollista terapiaa.

Löydä meille

Seuraa meitä somessa

Olemme myös somessa! Katso, mitä meillä tapahtuu.

Klikkaa tästä meidän instagram-tilillemme!

Lue blogiamme

Mitä on Potilassiirtojen Ergonomiakortti –koulutus?

Keski-Suomen ergokorttikouluttajamme Essi Riihimäki kertoo tässä blogitekstissä, ett mikä on potilassiirtojen ergonomiakortti ja mitä se pitää sisällään.

2.4.2024

Pääsiäisen aukioloajat

Hyvää Pääsiäistä kaikille! Attendo Terapia Jyväskylän terapeutit lomailevat pääsiäisen ja olemme suljettuna 29.3-1.4.2024.

25.3.2024

Fysioterapia Parkinson taudin tukena

Parkinsonin tauti on hitaasti etenevä neurologinen sairaus, joka alkaa tyypillisimmin 50-70 vuoden iässä. Sairautta esiintyy noin 1 % verran yli 60- vuotiailla, enemmän miehillä.

28.2.2024

Luontoliikunnan terveyshyödyt

Luonto tarjoaa virikettä niin mielelle, kuin kehollekin. Lue tarkemmin, mitä hyötyjä luonnossa liikkumisesta on terveydelle.

19.1.2024