Attendo Terapia Pirkanmaa

Fysioterapia, Toimintaterapia, Apuvälineohjaus, Liikunta- ja terveysneuvonta, Ryhmätoiminta, Ergonomiakoulutus

Attendo Terapia Pirkanmaa tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa sekä toimintaterapiaa.

Yhteystiedot

Unit contact image
 • Henna Mäenluoma
 • Fysioterapeutti/vastaava terapeutti

 • henna.maenluoma@attendo.fi
 • 044 747 7434
 • Kysy lisää vapaista asiakaspaikoistamme tai varaa aika suoraan ajanvarauspalvelumme kautta.

  Opiskelijavastaavat:
  Noora Heikkilä
  noora.heikkila@attendo.fi
  044 494 1748

  Jenna Silvasvuori
  jenna.silvasvuori@attendo.fi
  041 730 9703

Osoite

 • Pellervonkatu 14, Tampere ja Karjanlantie 2, Pirkkala

 • Pirkanmaa

Tietoja

 • Hyvinvointialue - Pirkanmaan hyvinvointialue

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja, Epassi käy maksuvälineenä

Toimipisteemme

Katso kartalla

Tampere, Pellervonkatu 14

Katso kartalla
Katso kartalla

Pirkkala, Karjanlantie 2

Katso kartalla

Monipuolista terapiaa

Attendo Terapia Pirkanmaa tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa sekä toimintaterapiaa.

Terapiat toteutetaan kuntoutujan omassa ympäristössä koti-, päiväkoti- tai koulukäynteinä tai terapiapalveluiden omissa vastaanottotiloissa Pirkkalan Toivionrinteessä tai Tampereen Kalevassa.

Katutasossa sijaitsevat kuntoutukseen tarkoitetut tilat ovat esteettömät ja invataksilla pääsee suoraan oven eteen. Sisäänkäyntien välittömästä läheisyydestä löytyy maksutonta pysäköintitilaa sekä Toivionrinteessä että Kalevassa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Tarjoamamme palvelut: Fysioterapia, Toimintaterapia, Apuvälineohjaus, Liikunta- ja terveysneuvonta, Ryhmätoiminta, Ergonomiakoulutus

Terapia-asiakkaaksi

Terapiaan hakeudutaan Kelan, kunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Attendo Terapiapalvelut Pirkanmaa tarjoaa palveluitaan Pirkkalan, Tampereen sekä lähialuiden kuntien asukkaille.

Kelan sopimmuskuntamme ovat Tampere, Pirkkala, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Lempäälä, Vesilahti, Valkeakoski ja Akaa.

Kaiken ikäiset asiakkaat ovat tervetulleita Attendo Terapiapalvelut Pirkkalan asiakkaiksi. Osaava ja välittävä henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin terapiasta ja kuntoutuksesta.

Hinnasto

Vastaanotolla:

Fysioterapia 60 min, 64€
Fysioterapia 45 min, 56 €
Fysioterapia 30 min, 44 €

Teemme myös kotikäyntejä, joissa kotikäyntilisä:

0-6 km +35 %
6-36 km + 50%
36-70 km + 70%
yli 100 km + 100%.

Meillä ei ole käytössä erillistä toimistomaksua. 

Voit maksaa kortilla, laskulla, Epassilla tai palvelusetelillä.

 

Tampereen toimipisteen liikuntaryhmät

SYKSYN 2023 RYHMISTÄ TULOSSA TIETOA MYÖHEMMIN. 

Liikuntaryhmät senioreille:

SENIORI-RYHMÄ
Seniori-ryhmä on tarkoitettu kaikille senioreille iästä ja kuntotasosta huolimatta. Harjoittelu toteutetaan monipuolisena kiertoharjoitteluna koko kehoa ja tasapainoa kehittäen kaikille sopivalla tavalla.

Aika: keskiviikkoisin 8.3.–14.6.2023 kello 10–10.45

Hinta: 120 €/ 15 kertaa.
Ilmoittautuminen: viimeistään 6.3., Henna Mäenluoma, 044 7477 434, henna.maenluoma@attendo.fi

Vapautuvia paikkoja voi kysellä myös ryhmän ollessa käynnissä. Ryhmään otetaan maksimissaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmässä tulee olla vähintään 6 osallistujaa, jotta ryhmä toteutuu.

Ryhmäliikunnat voi maksaa paikan päällä, laskulla tai Epassilla.

 

MAKSUTON KÄVELYLENKKI SENIOREILLE FYSIOTERAPEUTIN SEURASSA
maanantai 27.2. klo 14.30–15
maanantai 27.3. klo 14.30–15
maanantai 24.4. klo 14.30–15
maanantai 29.5. klo 14.30–15

Puolen tunnin kävelylenkki fysioterapeutin ohjaamana. Kävelylenkki on ilmainen, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lähtö Pellervonkatu 14 edestä.

Fysioterapeuttimme

Fysioterapeutti/vastaava terapeutti

Henna Mäenluoma

 • henna.maenluoma@attendo.fi
 • 044 7477 434
 • Tällä hetkellä työskentelen sekä fysioterapeuttina että tiimimme vastaavana terapeuttina. Fysioterapeuttina minulla on monipuolista kokemusta ikääntyneiden fysioterapiasta sekä työikäisten ja urheilijoiden tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta. Olen lisäkouluttautunut urheilufysioterapian erikoistumiskoulutuksella.

  Yllä olevien lisäksi minua kiinnostaa kovasti muun muassa hoitohenkilöstön työhyvinvointi ja työssäjaksaminen.

  Kielitaito: suomi ja englanti

Fysioterapeutti

Julia Litukka

Fysioterapeutti

Anniina Ojala

 • anniina.ojala@attendo.fi
 • 041 730 9713
 • Työskentelen tällä hetkellä fysioterapeuttina ikääntyneiden parissa. Aikaisemmalta ammatiltani olen kuntouttava lähihoitaja ja vanhustyö on siltäkin saralta tuttua. Työskentelen tällä hetkellä ikäihmisten palvelukodissa, jossa työnkuvaani kuuluu mm. asukkaiden fyysisen toimintakyvyn tukeminen ja arviointi, hoitohenkilökunnan ergonomiaohjaus sekä yksilö- että ryhmäterapioiden ohjaus. Asiakaskuntaani kuuluvat muistisairaat, psykogeriatriset- ja neurologiset ikäihmiset. Tulevaisuudessa haluaisin kehittää itseäni erityisesti psykofyysisen fysioterapian saralla.

Fysioterapeutti - Ergokorttikouluttaja

Heidi Vessari

 • heidi.vessari@attendo.fi
 • 044 407 2421
 • Olen luonteeltani empaattinen ja helposti lähestyttävä persoona. Erikoisalaani ovat geriatrinen- sekä neurologinen fysioterapia. Ohjaan lisäksi päivittäin terveydenhuollon ammattilaisia sekä yksilöasiakkaita apuvälinepalveluissa ja teen ergonomiaohjauksia. Terapioissani haluan korostaa aitoa kohtaamista sekä luoda asiakkaaseen vahvan luottamussuhteen.

  Kielitaito: suomi ja englanti

Fysioterapeutti

Anni-Maria Ahola

 • anni-maria.ahola@attendo.fi
 • 041 731 3351
 • Minulla on työkokemusta fysioterapeuttina ikääntyneiden, eri ikäisten neurologisten sekä työikäisten kuntoutujien parista. Tällä hetkellä työskentelen eniten ikääntyneiden kanssa ja nautin siitä kovasti. Töitä olen tehnyt palvelukodeissa, sairaalassa sekä yksityisellä sektorilla.

  Olen käynyt lantion alueen lihasenergiatekniikka, neuraalikudoksen mobilisointi ja allasterapia -koulutukset. Tulevaisuudessa minua kiinnostaa kouluttautua vielä paremmaksi osaajaksi ikäihmisten fysioterapiassa.

  Kielitaito: suomi ja englanti

Fysioterapeutti

Jenna Silvasvuori

 • jenna.silvasvuori@attendo.fi
 • 041 730 9703
 • Kokemusta minulla on fysioterapian saralla ikäihmisten parista sekä terveyskeskussairaalan vuodeosasto ja poliklinikka työskentelystä. Tulevaisuudessa minua kiinnostaisi lisätä tietämystäni ikääntyneiden fysioterapiasta ja neurologisesta fysioterapiasta.

  Kielitaito: suomi ja englanti

Fysioterapeutti

Noora Heikkilä

 • noora.heikkila@attendo.fi
 • 044 494 1748
 • Fysioterapeutin työssä aikaisempaa työkokemusta minulla on vuodeosastoilla työskentelystä ortogeriatristen sekä sydänsairaiden potilaiden parissa. Tällä hetkellä työnkuvaani kuuluu ikäihmisten fysioterapia pääsääntöisesti palvelukodeissa. Tulevaisuudessa haluaisin syventää osaamistani tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen sekä apuvälineiden parissa työskentelyyn.

  Kielitaito: suomi, englanti ja ruotsi

Fysioterapeutti

Rasmus Huhtala

Fysioterapeutti

Minna Lauronen

Fysioterapeutti

Miro Kautto

Fysioterapeutti

Heidi Järvenpää (äitiyslomalla)

 • heidi.jarvenpaa@attendo.fi
 • 044 407 2421
 • Kokemusta fysioterapiasta minulla on kertynyt ikääntyneiden, erityisesti muistisairaiden, ja neurologisten kuntoutujien kanssa työskentelystä. Myös mielenkiintoni on näillä alueilla. Neurologiseen fysioterapiaan olen käynyt täydennyskoulutuksen ja haluaisin myös jatkossa lisätä osaamista erityisesti neurologisesta fysioterapiasta.

  Kielitaito: suomi ja englanti

Toimintaterapeuttimme:

Toimintaterapeutti

Minna Turto

 • minna.turto@attendo.fi
 • 044 780 0459
 • Työskentelen kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa vastaanotolla ja asiakkaan omassa arkiympäristössä. Toimintaterapiasta aikaisempaa työkokemusta on aikuisneurologisesta kuntoutuksesta sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Olen myös työskennellyt asumisyksikössä ohjaajan roolissa, jonka aikana ymmärrys autismin kirjosta ja kehitysvammatyöstä on lisääntynyt.

  Itse pidän tärkeänä luoda luottamuksellinen ja avoin ilmapiiri asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Tavoitteena on edistää asiakkaiden arjen sujuvuutta löytämällä yksilölliset ratkaisut ja kohdentamalla terapian arjen haasteisiin, joihin kaivataan apua.

  Kielitaito: suomi ja englanti