Hyppää sisältöön

Attendo Terapia Pohjois-Karjala

Attendo Terapia Pohjois-Karjala tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa ja toimintaterapiaa vastaanottokäynteinä sekä kotikäynteinä Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Porokylänkatu 9, Lh 6, Nurmes

 • Hoprinkalliontie 1, Ylämylly

 • Pohjois-Karjala

Tietoja

 • Hyvinvointialue - Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

  Olemme fysioterapiassa ja toimintaterapiassa Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Palvelumme

Fysioterapia

Nurmeksen ja Liperin toimipisteet sekä kotikäynteinä Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella

Lue lisää fysioterapiapalvelustamme

Kotikuntoutus

Fysio- ja toimintaterapian kotikäynnit Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella

Lue lisää kotikuntoutuspalvelustamme

Koulutuspalvelut

Potilassiirtojen Ergonomiakortti®-koulutukset Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella

Lue lisää koulutuspalvelustamme

Terapia-asiakkaaksi

Terapeuttimme toimivat Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella asiakkaan omassa luonnollisessa toiminta- ja elinympäristössä, kuten kotona tai asumispalveluyksiköissä. Lisäksi terapeuttimme voivat vastaanottaa asiakkaita toimipisteissämme Nurmeksessa sekä Liperissä.

Asiakkaaksi voit tulla itsemaksavana asiakkaana ja vakuutusyhtiön tai hyvinvointialueen maksusitoumuksella. Meillä on myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus fysio- sekä toimintaterapiaan Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella.

Jokaiselle asiakkaallemme laaditaan aina terapiajakson alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma. Suunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan oman motivaation, kiinnostuksen kohteiden ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kuntoutuksessa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Kuntoutuksen tavoitteena on yhdessä laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Osaava ja välittävä henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi kuntoutukseen liittyen. Ota yhteyttä ajanvarausnumeroomme tai suoraan terapeuttiin ja tiedustele vapaita paikkoja. Terapeuttiemme yhteystiedot löytyvät alempaa tältä sivulta.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella fysioterapiassa ja toimintaterapiassa.

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin. Kuntoutus on Kelan järjestämää ja rahoittamaa.

Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 044 494 1756 tai elina.romppainen@attendo.fi

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista, kuten kuntoutuksesta, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista saat Kelan sivuilta.


Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimuskunnat:

Fysioterapia: Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi

Toimintaterapia: Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi

Tietoa Kelan etuuksista

Toimipisteillämme voit maksaa ePassin hyvinvointiedulla

Fysioterapeutit

Katja Mankisenmaa

Fysioterapeutti

Katja Mankisenmaa

 • katja.mankisenmaa@attendo.fi
 • 041 731 0531
 • Työskentelyalue: Joensuu ja lähikunnat

  Moikka! Olen Katja, Oulun suunnalta muuttanut fysioterapeutti ja työskentelen Attendon terapiapalveluissa pääasiassa Joensuun alueella sekä Nurmeksessa. Kohtaan työssäni päivittäin ikääntyneitä ja muistisairaita asiakkaitani, pyrkien huomioimaan heidän voimavaransa sekä toimintakykynsä kunkin päivän kohdalla mahdollisuuksien mukaan. Aiemmalta koulutukseltani olen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja ja suorittanut lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinnon. Asiakaskunta on hieman muuttunut, mutta siitä huolimatta arvokas ja arvostava kohtaaminen on minulle tärkeää. Eläinavusteinen työ kiinnostaa minua ja siihen luulen kouluttautuvani tulevaisuudessa. Parasta työssäni on sen mielekkyys, työkaverit ja asiakaskohtaamiset sekä omien aikataulujen suunnittelun vapaus, arkityö on mun juttu! Vapaa-aikaani kuuluu salibandy, hevoset ja koirat sekä luonto ja monipuolinen liikkuminen, vaihtaen lajia vuodenajasta riippuen. Näitä harrastan sopivassa suhteessa vaihdellen, mutta viihdyn hyvin myös kotona perheen parissa tai ystävien kanssa aikaa viettäen.

Jutta Pukkila

Fysioterapeutti

Jutta Pukkila

 • jutta.pukkila@attendo.fi
 • 041 730 7623
 • Työskentelyalue: Joensuu, Kitee, Liperi

  Hei, olen Jutta Pukkila ja fysioterapeutiksi olen valmistunut Karelia AMK:sta kesäkuussa 2021. Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi olen opiskellut hierojan ammattitutkinnon 2017. Työskentelen fysioterapeuttina Pohjois-Karjalassa Joensuun ja Kiteen alueella ikäihmisten parissa. Aikaisempaa työkokemusta fysioterapeuttina ei ole vielä ehtinyt kovinkaan paljoa kertyä, sillä pian valmistumisen jälkeen aloitin työt Attendolla. Ikäihmiset asiakasryhmänä on kuitenkin itselle tuttu mm. hoiva-avustajan työstä sekä fysioterapeutin sijaisuudesta kotikuntoutuksessa. Ikäihmisten parissa työskentely on itselle mielekästä ja asiakaskohtaamiset ovatkin yksi työni parhaita puolia. Vapaa-aika kuluu vaihtelevasti käsitöitä tehden, urheillen ja luonnossa liikkuen, sekä viettäen aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Fysioterapeutti

Pia Rajasuo

Fysioterapeutti

 • pia.rajasuo@attendo.fi
 • 041 731 6362
 • Työskentelyalue: Joensuu, Kitee, Liperi

  Hei! Olen Pia Rajasuo ja työskentelen fysioterapeuttina ikääntyneiden parissa. Aiempaa työkokemusta on kertynyt työterveyshuolloista ja lisäksi minulla on vankka osaaminen ryhmien ohjaamisesta. Koen ikäihmisten kanssa työskentelemisen hyvin antoisana, työ Attendolla on joustavaa sekä kollegat ja esimiehet avuliaita. Vapaa-ajallani liikun monipuolisesti, kestosuosikkeinani tennis, hiihto ja retkeily.

Susanna Lappalainen

Fysioterapeutti

Susanna Lappalainen

 • susanna.lappalainen@attendo.fi
 • 044 494 1756
 • Työskentelyalue: Joensuu, Ilomantsi

  Moi! Olen Susanna Lappalainen ja työskentelen fysioterapeuttina Joensuun alueella. Työskentelen pääosin ikääntyneiden ja muistisairaiden parissa eri Joensuun alueen Attendon yksiköissä. Liikunnanohjaus kokemuksen myötä terveyden ja toimintakyvyn ylläpitäminen sekä edistäminen on minulle tärkeää. Fysioterapiassa haluankin hyödyntää asiakkaan omia voimavaroja mahdollisuuksien mukaan. Vapaa-ajalla tykkään harrastaa monipuolisesti eri liikuntalajeja sekä viettää aikaa perheen ja koirani kanssa. Myös luonto on lähellä sydäntäni. Attendo Terapiapalveluilla työskentelyssä parasta on kohtaamani asiakkaat sekä kollegat, joilta saa apua aina tarvittaessa.

Anssi Kiljunen

Fysioterapeutti

Anssi Kiljunen

 • anssi.kiljunen@attendo.fi
 • 041 730 9150
 • Työskentelyalue: Nurmes-Juuka

  Hei, olen Anssi Kiljunen. Työskentelyn fysioterapeuttina Attendon terapiapalveluissa Nurmes-Juuka-Lieksa seuduilla. Työskentelen muistisairaiden sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Joensuun ammattikorkeakoulusta 2021. Minulta löytyy fysioterapian lisäksi hierojan ammattitutkinto. Vapaa-ajalla tykkään harrastaa liikuntaa ja viettää aikaa läheisieni kanssa. Attendon terapiapalveluissa työskentelyssä hyvää on oman työn aikatauluttaminen sekä yhteistyö fysioterapia ja hoitotyö työyhteisöissä.

Riina Pajarinen

Fysioterapeutti

Riina Pajarinen

 • riina.pajarinen@attendo.fi
 • 041 730 8083
 • Hei, olen Riina Pajarinen ja työskentelen fysioterapeuttina Nurmes/Juuka alueella. Työskentelen muistisairaiden, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa. Olen työskennellyt ennen fysioterapeutiksi valmistumista koulumaailmassa nuorten kanssa, joten tämänhetkisen kohderyhmän kanssa työskentely on uutta ja opettavaista. Haaveilen tulevaisuudessa kouluttautumista mm. kivun hoidon osalta.
  Olen harrastanut pitkään salibandya ja tykkään käydä myös hevostalleilla aina, kun siihen löytyy sopivasti aikaa. Olen äärettömän kova penkkiurheilija, seuraan kaikkea mahdollista jääkiekosta pesäpalloon ja yleisurheilusta ampumahiihtoon. Urheilun ja liikkumisen lisäksi minulle on tärkeää aika ystävieni kanssa.
  Parasta Attendo Terapiapalveluissa työskentelyssä on esihenkilöiden ja kollegoiden helposti saatava tuki aina tarpeen tullessa. Tykkään myös siitä, että omat kalenterit ja työskentelyn saa suunnitella itse.

Heidi Luttinen

Fysioterapeutti

Heidi Luttinen

 • Suomi
 • heidi.luttinen@attendo.fi
 • 044 4941755
 • Työskentelyalue: Joensuu, Liperi
  Moikka! Olen Heidi Luttinen, fysioterapeutti vuodesta 2016. Attendo Terapiapalveluissa olen työskennellyt keväästä 2019, tuota ennen työkokemusta tuli hoivapalveluiden puolelta. Tällä hetkellä asiakaskuntani muodostuu pääosin ikääntyneistä asiakkaista Liperin ja Joensuun yksiköissä. Minulla on osaamista myös mielenterveyskuntoutujien sekä päihdemuistisairaiden kanssa työskentelystä niin fysioterapeuttina kuin hoivan puolelta. Vapaa-ajalla minut voi löytää koiran kanssa ulkoilemasta, luontoa tarkkailemasta tai ryhmäliikuntatunnilta. Meillä Attendo terapiapalveluissa voin työntekijänä aidosti itse vaikuttaa siihen, miltä kalenterini näyttää. Koenkin, että vapaus ja toisaalta vastuu on parasta Attendo Terapiapalveluissa työskentelyssä.

Toimintaterapeutit

Tuukka Peltonen

Toimintaterapeutti

Tuukka Peltonen

 • tuukka.peltonen@attendo.fi
 • 044 709 3298
 • Työskentelyalue: Joensuu, Outokumpu, Nurmes

  Hei! Olen Tuukka ja olen valmistunut toimintaterapeutiksi Savonian AMK:sta 2015. Olen työskennellyt erityisesti aikuisten kanssa, joilla on ollut eritasoisia psyykkisiä ja fyysisiä haasteita arkielämässä. Työnkuvaani on myös kuulunut apuvälineiden ja asunnonmuutostöiden parissa työskentely. Toimintaterapiassa pääsen toteuttamaan toiminnan kautta tapahtuvaa kuntoutusta, jossa painottuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteet ja elämässä olevat merkitykselliset asiat.

Nurmeksen toimipiste

Ylämyllyn toimipiste

Seuraa meitä somessa

Olemme myös somessa! Katso, mitä meillä tapahtuu.

Klikkaa tästä meidän instagram-tilillemme!