Attendo Terapia Pohjois-Karjala

Attendo Terapia tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa ja toimintaterapiaa vastaanottokäynteinä sekä kotikäynteinä Pohjois-Karjalan alueella.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Nurmes, Joensuu, Liperi, Kitee,

 • Pohjois-Karjala

Tietoja

 • Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Yksilöllistä ja motivoivaa terapiaa

Käyntiosoitteemme:

LiperiHoprinkalliontie 1, 80400 Ylämylly
NurmesPorokylänkatu 9 Lh 6, 75530 Nurmes

 • Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista terapiaa muun muassa Attendo-kodeissa asuville, kotihoidon asiakkaille sekä työikäisten kuntoutukseen. Meillä on vankka fysioterapiakokemus ja koulutustausta erityisesti vaikeavammaisten, neurologisen ja ikääntyneiden kuntoutuksesta sekä kuntouttavan hoitotyön tukipalveluista.
 • Yksikössä työskentelee viisi fysioterapeuttia sekä yksi toimintaterapeutti. Toimipisteemme sijaitsee Liperin Ylämyllyllä sekä Nurmeksessa.
 • Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja sekä Siun soten terapiapalveluiden sopimustuottaja.
 • Ota yhteyttä ajanvarausnumeroon tai suoraan terapeuttiin ja tiedustele vapaita paikkoja. Terapeuttien yhteystiedot löytyvät alempaa tältä sivulta.

Terapia-asiakkaaksi

Terapia voidaan toteuttaa joko vastaanottotiloissa tai terapeutit myös jalkautuvat asiakkaan omaan luonnolliseen toiminta- ja elinympäristöön, kuten kotiin, asumispalveluyksikköön Pohjois-karjalan seutualueilla. Terapiapalveluiden sopimuskumppaneina ovat Kela sekä Siun soten sairaanhoitopiiri. Voit tulla asiakkaaksemme maksusitoumuksella, itsemaksavana tai lääkärin lähetteellä. Useimmiten pidempiaikaisiin kuntoutustarpeisiin on mahdollista saada lääkärin lähete fysioterapiaan, jolloin asiakas saa palvelusta kelan korvausta.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan terapiasuhteen alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, jonka laadintaan osallistuvat terapeutti, asiakas sekä tarvittaessa tämän lähiverkosto. Terapia perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, kiinnostuksen kohteisiin sekä tarpeisiin. Terapiassa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Terapeutti ja asiakas työskentelevät luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jonka tavoitteena on yhteisesti laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja Joensuun alueella

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin. Kuntoutus on Kelan järjestämä ja rahoittama. Kaikki kuntoutujan etuudet maksaa Kela. Yksilöfysioterapian toimipisteemme sijaitsevat Nurmeksessa sekä Liperissä. Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 044 494 1756 tai elina.romppainen@attendo.fi

Tarkempia tietoja Kelan etuuksista, kuten kuntoutuksesta, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista saat Kelan sivuilta.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimuskunnat:

 • Toimintaterapia: Nurmes
 • Fysioterapia: Joensuu
Tietoa Kelan etuuksista

Fysioterapeutit

Fysioterapeutti

Jutta Pukkila

 • jutta.pukkila@attendo.fi
 • 041 730 7623
 • Työskentelyalue: Joensuu, Kitee, Liperi

  Hei, olen Jutta Pukkila ja fysioterapeutiksi olen valmistunut Karelia AMK:sta kesäkuussa 2021. Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi olen opiskellut hierojan ammattitutkinnon 2017. Työskentelen fysioterapeuttina Pohjois-Karjalassa Joensuun ja Kiteen alueella ikäihmisten parissa. Aikaisempaa työkokemusta fysioterapeuttina ei ole vielä ehtinyt kovinkaan paljoa kertyä, sillä pian valmistumisen jälkeen aloitin työt Attendolla. Ikäihmiset asiakasryhmänä on kuitenkin itselle tuttu mm. hoiva-avustajan työstä sekä fysioterapeutin sijaisuudesta kotikuntoutuksessa. Ikäihmisten parissa työskentely on itselle mielekästä ja asiakaskohtaamiset ovatkin yksi työni parhaita puolia. Vapaa-aika kuluu vaihtelevasti käsitöitä tehden, urheillen ja luonnossa liikkuen, sekä viettäen aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Pia Rajasuo

Fysioterapeutti

 • pia.rajasuo@attendo.fi
 • 041 731 6362
 • Työskentelyalue: Joensuu, Kitee, Liperi

  Hei! Olen Pia Rajasuo ja työskentelen fysioterapeuttina ikääntyneiden parissa. Aiempaa työkokemusta on kertynyt työterveyshuolloista ja lisäksi minulla on vankka osaaminen ryhmien ohjaamisesta. Koen ikäihmisten kanssa työskentelemisen hyvin antoisana, työ Attendolla on joustavaa sekä kollegat ja esimiehet avuliaita. Vapaa-ajallani liikun monipuolisesti, kestosuosikkeinani tennis, hiihto ja retkeily.

Fysioterapeutti

Jesse Huurrekorpi

 • jesse.huurrekorpi@attendo.fi
 • 041 731 0531
 • Työskentelyalue: Joensuu, Kitee, Liperi

  Hei! Olen Jesse Huurrekorpi, fysioterapeutti Joensuusta. Pääsääntöisesti työskentelen ikäihmisten parissa. Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi minulta löytyy hierojan ammattitutkinto (2014), jossa olen erikoistunut urheiluhierontaan. Aiempaa työkokemusta minulla on terveyskeskuksen vuodeosastolta lähes 3 vuoden ajalta. Olen työskennellyt kirurgisella-, akuutti-, geriatrisella- sekä palliatiivisella osastolla. Tällä hetkellä työskentelen Attendo Terapiapalveluilla Joensuussa, Kiteellä ja Liperissä. Vapaa-ajalla olen innokas penkkiurheilija sekä salibandyn harrastaja. Parasta Attendo Terapiapalveluilla työskentelyssä: osaavat ja ystävälliset kollegat sekä työn aikatauluttaminen itselle sopivaksi.

Fysioterapeutti

Susanna Broman

 • susanna.broman@attendo.fi
 • 044 494 1756
 • Työskentelyalue: Joensuu, Ilomantsi

  Moi! Olen Susanna Broman ja työskentelen fysioterapeuttina Joensuun alueella. Työskentelen pääosin ikääntyneiden ja muistisairaiden parissa eri Joensuun alueen Attendon yksiköissä. Liikunnanohjaus kokemuksen myötä terveyden ja toimintakyvyn ylläpitäminen sekä edistäminen on minulle tärkeää. Fysioterapiassa haluankin hyödyntää asiakkaan omia voimavaroja mahdollisuuksien mukaan. Vapaa-ajalla tykkään harrastaa monipuolisesti eri liikuntalajeja sekä viettää aikaa perheen ja koirani kanssa. Myös luonto on lähellä sydäntäni. Attendo Terapiapalveluilla työskentelyssä parasta on kohtaamani asiakkaat sekä kollegat, joilta saa apua aina tarvittaessa.

Fysioterapeutti

Anssi Kiljunen

 • anssi.kiljunen@attendo.fi
 • 041 730 9150
 • Työskentelyalue: Nurmes-Juuka

  Hei, olen Anssi Kiljunen. Työskentelyn fysioterapeuttina Attendon terapiapalveluissa Nurmes-Juuka-Lieksa seuduilla. Työskentelen muistisairaiden sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Joensuun ammattikorkeakoulusta 2021. Minulta löytyy fysioterapian lisäksi hierojan ammattitutkinto. Vapaa-ajalla tykkään harrastaa liikuntaa ja viettää aikaa läheisieni kanssa. Attendon terapiapalveluissa työskentelyssä hyvää on oman työn aikatauluttaminen sekä yhteistyö fysioterapia ja hoitotyö työyhteisöissä.

Fysioterapeutti

Riina Pajarinen

 • riina.pajarinen@attendo.fi
 • 041 730 8083
 • Hei, olen Riina Pajarinen ja työskentelen fysioterapeuttina Nurmes/Juuka alueella. Työskentelen muistisairaiden, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa. Olen työskennellyt ennen fysioterapeutiksi valmistumista koulumaailmassa nuorten kanssa, joten tämänhetkisen kohderyhmän kanssa työskentely on uutta ja opettavaista. Haaveilen tulevaisuudessa kouluttautumista mm. kivun hoidon osalta.
  Olen harrastanut pitkään salibandya ja tykkään käydä myös hevostalleilla aina, kun siihen löytyy sopivasti aikaa. Olen äärettömän kova penkkiurheilija, seuraan kaikkea mahdollista jääkiekosta pesäpalloon ja yleisurheilusta ampumahiihtoon. Urheilun ja liikkumisen lisäksi minulle on tärkeää aika ystävieni kanssa.
  Parasta Attendo Terapiapalveluissa työskentelyssä on esihenkilöiden ja kollegoiden helposti saatava tuki aina tarpeen tullessa. Tykkään myös siitä, että omat kalenterit ja työskentelyn saa suunnitella itse.

Fysioterapeutti

Heidi Luttinen

 • Suomi
 • heidi.luttinen@attendo.fi
 • 044 4941755
 • Työskentelyalue: Joensuu, Liperi
  Moikka! Olen Heidi Luttinen, fysioterapeutti vuodesta 2016. Attendo Terapiapalveluissa olen työskennellyt keväästä 2019, tuota ennen työkokemusta tuli hoivapalveluiden puolelta. Tällä hetkellä asiakaskuntani muodostuu pääosin ikääntyneistä asiakkaista Liperin ja Joensuun yksiköissä. Minulla on osaamista myös mielenterveyskuntoutujien sekä päihdemuistisairaiden kanssa työskentelystä niin fysioterapeuttina kuin hoivan puolelta. Vapaa-ajalla minut voi löytää koiran kanssa ulkoilemasta, luontoa tarkkailemasta tai ryhmäliikuntatunnilta. Meillä Attendo terapiapalveluissa voin työntekijänä aidosti itse vaikuttaa siihen, miltä kalenterini näyttää. Koenkin, että vapaus ja toisaalta vastuu on parasta Attendo Terapiapalveluissa työskentelyssä.

Toimintaterapeutit

Toimintaterapeutti

Tuukka Peltonen

 • tuukka.peltonen@attendo.fi
 • 044 709 3298
 • Työskentelyalue: Joensuu, Outokumpu, Nurmes

  Hei! Olen Tuukka ja olen valmistunut toimintaterapeutiksi Savonian AMK:sta 2015. Olen työskennellyt erityisesti aikuisten kanssa, joilla on ollut eritasoisia psyykkisiä ja fyysisiä haasteita arkielämässä. Työnkuvaani on myös kuulunut apuvälineiden ja asunnonmuutostöiden parissa työskentely. Toimintaterapiassa pääsen toteuttamaan toiminnan kautta tapahtuvaa kuntoutusta, jossa painottuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteet ja elämässä olevat merkitykselliset asiat.