Hyppää sisältöön

Attendo Laaniitty

Laaniitty on Hämeenlinnassa sijaitseva koti vaikeammin kehitysvammaisille asukkaille. Moniammatillinen ohjaajajoukkomme tarjoaa asukkaille heidän tarvitsemansa ohjauksen ja avun 24/7.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

  • Laaniitynkatu 17

  • 13210 Hämeenlinna

  • Kanta-Häme

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Attendo Laaniitty on koti, joka tarjoaa elämäntäyteistä oloa ja eloa 15 runsaasti ohjausta ja tukea ympärivuorokauden tarvitsevalle kehitysvammaiselle asukkaalle. Toimintaamme ohjaa jokaiselle asukkaalle laadittu palveluidentoteuttamissuunnitelma (PaTo). Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja/omaohjaajapari, joka huolehtii, että asukkaan ääni kuullaan, PaTo on ajan tasalla, yhteistyö omaisten ja viranomaisten kanssa toteutuu ja asukas saa tarvitsemansa avun kaikilla arjen osa-alueilla.

Story image

Oma koti

Attendo Laaniityssä jokaisella kodin asukkaalla on oma huoneensa eli ”oma koti”, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan ja vaalitaan. Asukas saa sisustaa oman kotinsa itsensä näköiseksi, kotoisaksi ja mieluisaksi. Jokaisessa huoneessa on myös oma tilava wc/suihkutila. Lisäksi asukkaiden yhteisessä käytössä ovat oleskelu-, ruokailu- ja saunatilat sekä aidattu piha-alue.

Story image

Omannäköistä elämää

Kodin arki on rikasta ja elämänmakuista. Arki täyttyy päivittäisistä askareista, yhdessä olemisesta ja mahdollisuudesta yksilöllisten hetkien toteutumiseen ohjaajan avustamana. Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena ja tärkeänä yksilönä. Tavoitteena kodissamme on, että jokainen asukas kokee asumisen lämminhenkiseksi ja turvalliseksi.

Lue lisää palveluistamme