Hyppää sisältöön

Attendo Valkamahovi

Attendo Valkamahovi on Itä-Helsingin Vartioharjussa sijaitseva palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista alle 65-vuotiaille monisairaille vammautuneille henkilöille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Vartioharjuntie 3 A

 • 00950 Helsinki

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 45

  Huoneen koko - 21–25 m2

  Valmistunut - 2014

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Tavoitteenamme on tarjota vammautumisesta huolimatta mahdollisuus aktiiviseen elämiseen esteettömässä, kodinomaisessa ja turvallisessa asuinympäristössä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Story image

Oma koti

Attendo Valkamahovissa on kolme 15-16 asukkaan ryhmäkotia, joissa jokaisessa on kodikas ruokailutila ja pieni oleskelutila sekä terassi tai parveke ja sauna. Asunnot ovat 21–25 m2 kokoisia sisältäen oman WC/kylpyhuonetilan. Asunnot kalustetaan omilla tutuilla kalusteilla ja asukashuoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla pihalla ja lähialueella.

Story image

Omannäköistä elämää

Attendo Valkamahovissa on mahdollisuus yhteisölliseen ja aktiiviseen arkeen. Tuemme ja kannustamme aktiivisuuteen, omien toimintakykytaitojen ylläpitämiseen sekä niiden harjoittelemiseen. Virkistys-, harrastus- ja retkitoiminta on tärkeä osa Attendo Valkamahovin toimintaa. Kodissa myös ylläpidämme ja harjoittelemme arjen askareita.

Kodissamme työskentelee oma fysioterapeutti. Fysioterapeutti ohjaa myös esimerkiksi liikunta- ja kuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet.

Story image

Työpaikat palvelukodissamme

Haluaisitko työskennellä Valkamahovissa? Etsimme nyt sitoutuneita ja sydämelleisiä sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Olemme joustava työnantaja ja meillä on mahdollista työskennellä aamu-, ilta- tai yöpainotteisesti elämäntilanteeseesi sopivaksi katsomallasi tavalla. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset työsuhde-edut. Maksamme tähän tehtävään valitulle henkilölle kuukausittaisen lisäkorvauksen peruspalkan päälle.

Ota yhteyttä Kamuun ja kysy lisää! 
kamu.kharel@attendo.fi, 044 494 3442

Lue lisää palveluistamme