Hyppää sisältöön

Attendo Mansikki

Attendo Mansikki on Joensuussa sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti, jossa on  autetun asumisen asukaspaikkoja ja tuetun asumisen asukaspaikkoja.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Lypsytarhantie 3

  • 80260 Joensuu

  • Pohjois-Karjala

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Attendo Mansikissa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä välittämiseen. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja -järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa

Story image

Oma koti

Palvelukodissa on kaksi kuuden asukkaan ja yksi viiden asukkaan ryhmäkoti. Asunnot ovat noin 21 neliöisiä ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha. Palvelukodin pihapiirissä erillisessä rakennuksessa sijaitsevat tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Story image

Omannäköistä elämää

Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Korostamme omatoimisuuden ylläpitoa ja merkitystä päivittäisessä elämässä. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun myös apuvälineiden kanssa.

Quote

"Lapsemme ensimmäinen oma koti. Hän onkin Mansikin niin kodikseen ottanut. Alusta lähtien viihtynyt Mansikissa todella hyvin. Täytyy sanoa, että on ollut meidän perheelle iso helpotus, että kaikki on mennyt näin mukavasti."

Devider

Asukkaan vanhemmat

Lue lisää palveluistamme