Hyppää sisältöön

Attendo Lammenranta

Attendo Lammenranta tarjoaa asiakkaille palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Harjuntausta 1

  • 94400 Keminmaa

  • Lappi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

 

Tarjoamme tukea kotoisassa, 10 henkilön rymäkodissa. Pihapiirissä sijaitsee 5 tukiasuntoa, johon Lammenranta tuottaa kaikki palvelut. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokautisesti.
Story image

Oma koti

Palvelukodissa asukkaat asuvat kotoisassa ryhmäkodissa. Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Pihapiirin tukiasuntojen asukkailla on käytettävissään oma asuntonsa, jossa on myös keittiö. Palvelukodin tilat on kaikki suunniteltu erityisryhmien tarpeita silmällä pitäen. Asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan ja kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Lisäksi asukkailla on yhteiskäytössään viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat. Kodissa on myös sauna ja piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden matalan kynnyksen liikkumiseen ja ulkoiluun.

Story image

Omannäköistä elämää

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Attendo Lammenrannassa tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Kannustamme ja tuemme asukkaita osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin. Koti on kaikkien yhteinen ja rohkaisemme asukkaita mukaan yhteiseen tekemiseen, mahdollistaen kaikille myös omaan rauhaan vetäytymisen.

Lue lisää palveluistamme