Hyppää sisältöön

Attendo Aittapolku

Attendo Aittapolku tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista hoivaa kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Ryhmäkodin arki on toiminnallista ja virikkeellistä, jossa otetaan huomioon jokaisen asukkaan voimavarat yksilöllisesti.

Yhteystiedot

Osoite

 • Aittapolku 2

 • 48400 Kotka

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 15

  Valmistunut - 2013

  Hyvinvointialue - Kymenlaakson hyvinvointialue - Kymenhva

  Ryhmäkodit - 3

Viihtyisää ja kodikasta asumista

Attendo Aittapolku sijaitsee rauhallisella alueella Kotkan Aittakorvessa. Aittapolussa on viihtyisät yhteiset tilat sekä ison puistomainen piha-alue terasseineen.

Aittapolussa on kolme viiden hengen ryhmäkotia: Niittyvilla, Suvituuli ja Ahonlaita. Asukkaat asuvat omissa tilavissa huoneissaan, joissa on wc- ja suihkutilat.

Aittapolulla jokainen asukas voi elää oman näköistään elämää ja henkilöstön tehtävä on kulkea rinnalla ja opastaa asukasta hänen itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen.

Yhteisöllisyys

Yhteisöllisyys on meillä yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Se rakentuu kohtaamisesta ja toisen hyväksymisestä. Saamme toisistamme iloa ja voimaa. Ryhmäkodissamme asukkaat osallistuvat toimintakykynsä mukaisesti arjen toimintoihin ja ovat aktiivisesti mukana suunnittelemassa niin Aittapolun arkea kuin juhlaakin. Pienetkin teot ja merkitykselliset asiat tuovat onnellisuuden tunnetta sekä parantavat elämänlaatua.

Turvallisuus

Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta turvallisesta asuinympäristöstä, ammattitaitoisesta ja työhönsä sitoutuneesta henkilöstöstä, mielekkäistä arkirutiineista ja hyvästä tiedonkulusta. Kaikki meistä haluavat tuntea olonsa turvalliseksi.

Lue lisää palveluistamme