Hyppää sisältöön

Attendo Oulanka

Oulanka tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Maaseläntie 8 C

 • 93600 Kuusamo

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 25

  Huoneen koko: 21-32m2

  Valmistunut: 2019

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 3

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma.

Story image

Oma koti

Attendo Oulangassa asukkailla on oma huoneensa, oma kotinsa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan kodinomaisuutta tukemaan. Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu silmällä pitäenkehitysvammaisten ihmisten erityistarpeita. Oman huoneensa lisäksi asukkailla on käytössää viihtyisät yhteistilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Palvelukodin pihapiiri on helppokulkuinen ja esteetön liikkua apuvälineidenkin kanssa.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Kunnioitamme asukkaitten itsemääräämisoikeutta ja kannustamme omatoimisuuteen. Palvelukodissa arkea eletään jokaisen asukkaan omat yksilölliset tarpeet huomioiden. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Kodissa arkeen kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, jumppahetket sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan!

Tärkeää tietoa muuttajalle

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Lue lisää