Hyppää sisältöön

Attendo Sirkola

Attendo Sirkola on Mikkelissä sijaitseva vammaisten ja vaikeavammaisten palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää palveluasumista viihtyisissä sekä esteettömissä tiloissa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Rytkösentie 2

 • 50100 Mikkeli

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 15

  Huoneen koko - 25m2

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 3

Yksilöllistä tukea

Attendo Sirkolassa on 15 asukaspaikkaa. Asukkaat asuvat omissa 25 m2 huoneissaan. Palvelukodissa on lisäksi yhteiset viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto sekä iso piha-alue.

Tavoitteenamme on tarjota vammautumisesta huolimatta mahdollisuus aktiiviseen elämiseen esteettömässä, kodinomaisessa ja turvallisessa asuinympäristössä.

Mahdollistamme aktiivisen arjen, jossa kuntoutus ja toimintakyvyn ylläpitäminen on johtava ajatuksemme kaikissa arjen toiminnoissa.

Tietoa palveluistamme

Palvelut kehitysvammaisille henkilöille

Palvelut kehitysvammaisille henkilöille

Palvelumme kehitysvammaisille henkilöille kattavat monipuolisesti asukkaiden erilaiset tarpeet elämänmittaisesti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista, palveluasumista, tukiasumista sekä työ- ja päivätoimintaa. Kysy lisää haluamastasi palvelukodista tai tutustu tarkemmin palveluihimme kehitysvammaisille henkilöille.

Lue lisää
Palvelut vammautuneille henkilöille

Palvelut vammautuneille henkilöille

Tarjoamme kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää palveluasumista vammautuneille sekä fyysisesti tai psyykkisesti toimintarajoitteisille henkilöille. Palvelumme lähtökohtana on aina asukkaiden kunnioitus ja arvostus: jokaisella on oikeus omannäköiseen elämään ja yksityisyyteen. Ota yhteys haluamaasi palvelukotiin tai tutustu palveluihimme vammautuneille henkilöille.

Lue lisää