Hyppää sisältöön

Attendo Juhanan tupa

Juhanan tupa sijaitsee Porin Koivulassa viihtyisällä asuinalueella, lähellä palveluita.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Koivukuja 5

 • 28360 Pori

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 15

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2016

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  päivä- ja työtoiminta

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksillöllistä tukea

Palvelukodissa on 15 paikkaa jo aikuisikään ehtineille kehitysvammaisille asukkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja apua arjesta selviytymisessään. Palvelukoti Juhanan tuvassa aikuiset kehitysvammaiset asukkaat saavat tukea ja apua ympäri vuorokauden. Jokaista asukasta tuetaan yksilöllisesti asukkaan tarpeiden mukaisesti, joko vain kevyesti ohjaten ja suuntaa näyttäen arjen askareissa tai avustaen kaikissa arjen toiminnoissa.

Story image

Oma koti

Palvelukodin tilat ovat esteettömät ja niissä on turvallista liikkua. Palvelukodissa jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone, jossa on ajanmukaiset ja tilavat wc- ja kylpyhuonetilat. Juhanan tuvan asukkaat saavat kalustaa ja sisustaa huoneensa omilla rakkailla tavaroillaan mieleisekseen. Omien huoneiden, eli omien kotiensa lisäksi asukkailla on käytössään viihtyisät yhteiset tilat, joissa ruokaillaan, rentoudutaan, nautitaan yhdessä olosta sekä touhutaan monenmoista arjen askaretta. Pihamaalle pääsee ulkoilemaan ja virkistäytymään, lisäksi kodin saunan löylyistä pääsevät aina nauttimaan halukkaat saunojat.

Story image

Omannäköistä elämää

Attendo Juhanan tuvan arkipäiviä rytmittävät erilaisten kodin askareitten tekeminen, työ- ja viriketoiminta, harrastukset, opiskelu sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan asukkaan arkeen ja kuntoutukseen.

Päivätoiminta

Attendo Juhanan tuvan päivä- ja työtoiminnassa järjestetään päivä- ja työtoimintaa viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaihin. Päivä- ja työtoimintaa järjestetään niin kotona kuin palveluasumisessa asuville henkilöille.

Lue lisää Juhanan tuvan päivä- ja työtoiminnasta

Lue lisää palveluistamme