Hyppää sisältöön

Attendo Joenranta

Sipoon kauniissa luonnonmaisemassa sijaitseva Attendo Joenranta on lämminhenkinen vammautuneiden yksikkö. Tarjoamme huolenpitoa, esteetöntä asumista ja arjen apua vamman tai sairauden kohdatessa ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Hopeapajukuja 4

 • 04130 Sipoo

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 50

  Huoneen koko: 20-30 m2

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Taloissa asuu sekä nuoria aikuisia että varttuneempaa väkeä. Asukkaiden tukena ja apua on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta. Siellä viihdytään yhdessä, solmitaan ystävyyssuhteita yli sukupolvien ja eletään aktiivista, monipuolista arkea.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Toimintamme painottuu kodinomaisen ilmapiirin luomiseen asukkaillemme. Yksikössämme on 50 asukaspaikkaa. Asukkailla on valoisat 20–30 m2 kokoiset huoneet, joissa osassa on tilava invamitoitettu wc/suihku. Lisäksi asukkailla on yhteisessä käytössään ruokasali, olohuone, sauna, wc/suihku sekä harrastetiloja.

Story image

Asukkaiden näköinen arki

Arki on asukkaidemme näköinen. Palvelukodissa järjestetään monenlaista mukavaa ohjelmaa, kuten elokuvailtoja, jutustelua, karaokea, tietovisaa ja erilaisia juhlia. Meillä kunnioitetaan jokaisen yksilöllisyyttä ja omia toiveita, toivotetaan vieraat lämpimästi tervetulleiksi ja tehdään vastavuoroisesti vierailuja sukulaisten ja ystävien luokse.

Lue lisää palveluistamme