• mölkky

Attendo Sirkola

Vaikeasti vammautuneet · Asumispalvelut · Tehostettu palveluasuminen · Tuettu asuminen

Mikkelin Rantakylässä sijaitseva Attendo Sirkola tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 15 fyysisesti ja/tai psyykkisesti toimintarajoitteisille henkilöille, jotka tarvitsevat huolenpito, esteetöntä asumista ja tukea arkeen vamman tai sairauden vuoksi.

Hoivakodin johtaja

Mira Haukka

Puhelin: p. 044 494 1926

Osoite

Ylännetie 5, 50600 Mikkeli

Ruoka

Ruokailu on tärkeää fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen, sekä sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Palvelukodissamme on yhteiset ruokailutilat, joissa tarjoillaan terveellisiä ja maittavia aterioita. 

Lisätietoja

Attendo Sirkola lyhyesti

Syyskuussa 2018 valmistuneesta Attendo Sirkolan palvelukodista löytyy viisitoista (15) tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Attendo Sirkolassa jokaisella asukkaalla on oma, 25,2m2 valoisa asuinhuone jossa on oma invalidimitoitettu wc/suihkutila.  Palvelukoti on jaettu kolmeen, viiden asukkaan siipeen, kaikista siivistä löytyy asukkaiden yhteisessä käytössä oleva olohuone ja ruokailutila. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on huolehtimassa asukkaidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ympäri vuorokauden. Myös viihtyisä pihapiirimme on suunniteltu esteettömäksi eri vuodenajat huomioiden. Liikkuminen ja ulkoilu iso osa arkea palvelukodissa ja tilat/oma piha helpottavat tätä.

Tavoitteenamme on tarjota monisairaille mahdollisuus aktiiviseen elämiseen kodinomaisessa ja turvallisessa asuinympäristössä jossa pyrimme kannustamaan asukkaitamme mahdollisimman itsenäiseen selviytymiseen omien resurssien puitteissa. Pyrimme ohjaamaan ja opastamaan vammautuneita selviytymään itsenäiseen elämään sekä säilyttämään jäljellä oleva itsenäinen toimintakyky arkielämän eri askareissa ja toiminnoissa.