Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Haga

Eteläinen Rengastie 7, 66900, Uusikaarlepyy

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Valmistunut
2018
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaJennie Rosengård

Puhelinnumero läheisten yhetydenotoille: 044-4941242

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Haga on ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava hoivakoti Uusikaarlepyyssä. Hoivakodissamme on yhteensä 30 asukaspaikkaa. Haga on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten koti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.
Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on oma huoneensa, oma koti, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Jokaisessa asukashuoneessa on oma invamitoitettu wc ja suihkutila. Hoivakodissamme on myös viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue. Hoivakodin pihalla on pergola, jossa on kesällä mukavaa viettää aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Järjestämme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: laulutuokioita, pelejä, muistelutuokioita, lehdenlukua sekä jumppaa. Myös ruokailuhetket rytmittävät arkea ja ovat osa yhteistä aikaa. Meillä tarjoillaan maittavaa suomalaista kotiruokaa asukkaiden toiveita kuunnellen ja juhlapyhät huomioiden.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.51604,"lng":22.534},"content":"<h4>Attendo Haga</h4><p>Eteläinen Rengastie 7, 66900 </br> 66900 Uusikaarlepyy </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.51604,22.534' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Eteläinen Rengastie 7, 66900,
66900 Uusikaarlepyy
Länsi-Suomi

Löydä meille