Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Helmi

Ravunpiha 4, 21420, Lieto

Tervetuloa meille

Tanja Valkonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
42
Huoneen koko
21
Valmistunut
2018

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Helmi on keväällä 2018 avattu viihtyisä, 42 asukkaan hoivakoti Liedossa. Tarjoamme asukkaan tarpeista ja toiveista riippuen niin ympärivuorokautista hoivaa, kevyempää palveluasumista kuin intervallipaikkoja. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta. Jokaiselle asukkaalle laaditaan palvelusuunitelma yhdessä nimetyn omahoitajan ja asukkaan läheisten kanssa. Helmi sijaitsee Liedon keskustassa luonnonläheisessä ympäristössä noin 12 km päässä Turun keskustasta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Helmessä on 42 asukaspaikkaa. Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2 ja huoneessa on invamitoitettu wc/suihkutila. Huoneet ovat pääsääntöisesti yhden hengen huoneita mutta muutamaan huoneeseen saadaan sijoitettua esimerkiksi pariskunta. Yhteistiloina palvelukodist löytyy viihtyisät oleskelutilat, iso yhteinen ruokasali sekä palvelukodin turvallinen pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Tarjoamme jumppaa, pelejä, ulkoilua, leivontaa, retkiä sekä elokuvailtoja.Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Toiminnassamme huomioimme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.50155,"lng":22.46876},"content":"<h4>Attendo Helmi</h4><p>Ravunpiha 4, 21420 </br> 21420 Lieto </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.50155,22.46876' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ravunpiha 4, 21420,
21420 Lieto
Länsi-Suomi

Löydä meille