Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Hillankukka

Hangaspisto 2,96400, Rovaniemi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2011

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaIrja Tamminen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4944394

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Rovaniemellä sijaitseva Attendo Hillankukka on kesäkuussa 2011 valmistunut 60-paikkainen hoivakoti. Attendo Hillankukka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Ammattitaitoisen hoivahenkilökunnan tuki ja apu on saatavilla ympärivuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakiviä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Hillankukassa on neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on 15 asukashuonetta ja omat oleskelu- ja ruokailutilat. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Yhteinen ajanvietto piristää ja virkistää mieltä. Järjestämme monenlaista mukavaa ja mielekästä toimintaa ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita tapahtumien järjestämisessä. Toiminnassamme tärkeitä hetkiä ovat myös merkkipäivät ja juhlapyhät. Asukkaiden omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita mukaan kodin arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.4451477,"lng":25.7406225},"content":"<h4>Attendo Hillankukka</h4><p>Hangaspisto 2,96400 </br> 96400 Rovaniemi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.4451477,25.7406225' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hangaspisto 2,96400,
96400 Rovaniemi
Pohjois-Suomi

Löydä meille