Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Hillankukka

Hangaspisto 2,96400, Rovaniemi

Tervetuloa meille

Arja Saarinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
22-26 m2
Valmistunut
2011
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4394

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Rovaniemellä sijaitseva Attendo Hillankukka on kesäkuussa 2011 valmistunut 60-paikkainen hoivakoti. Attendo Hillankukka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Ammattitaitoisen hoivahenkilökunnan tuki ja apu on saatavilla ympärivuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakiviä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Hillankukassa on neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on 15 asukashuonetta ja omat oleskelu- ja ruokailutilat. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Yhteinen ajanvietto piristää ja virkistää mieltä. Järjestämme monenlaista mukavaa ja mielekästä toimintaa ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita tapahtumien järjestämisessä. Toiminnassamme tärkeitä hetkiä ovat myös merkkipäivät ja juhlapyhät. Asukkaiden omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita mukaan kodin arkeen.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kuntoutukseen liittyvissä asioissa voitte olla suoraan yhteydessä yksikön fysioterapeuttiin:

Tommi Törmänen, fysioterapeutti (AMK) / 044 407 2497 tommi.tormanen@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.4451477,"lng":25.7406225},"content":"<h4>Attendo Hillankukka</h4><p>Hangaspisto 2,96400 </br> 96400 Rovaniemi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.4451477,25.7406225' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hangaspisto 2,96400,
96400 Rovaniemi
Pohjois-Suomi

Löydä meille