Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Iltatuuli Huittinen

Kravilankatu 4, 32700, Huittinen

Tervetuloa meille

Heli Nummisto, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
16
Valmistunut
2006
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Huittisissa sijaitseva hoivakoti Attendo Iltatuuli Huittinen tarjoaa dementiaan sairastuneille ikäihmisille tehostettua palveluasumista kahdessa eri pienkodissa. Tammikuusta 2006 asti toimineessa hoivakodissa on 16 paikkaa ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea ja apua päivittäisessä elämässään.
Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.
Attendo Iltatuulen koko toiminnan suunnittelun lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, yksilöllisyys, viihtyvyys ja turvallisuus. Hoitotyön tavoitteena on ylläpitää ja tukea asukkaan suoriutumista päivittäisistä toiminnoistaan sekä auttaa asukasta ihmisarvoiseen ja sairaudesta huolimatta tasapainoiseen ja onnelliseen elämään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikilla asukkailla on oma huoneensa. Hoivakodissa on lisäksi viihtyisät ja esteettömät oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Henkilökunta järjestää asukkaille toiminnallisia tuokioita säännöllisesti, huomioiden asukkaiden toiveet. Ulkoilemme päivittäin, lisäksi leivomme, sekä teemme käsitöitä ja luemme lehtiä tai kirjoja. Otamme myös arjessa huomioon juhlapyhät ja muut vuosijuhlat juhlistamalla niitä. Attendo Iltatuulen koko toiminnan suunnittelun lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, yksilöllisyys, viihtyvyys ja turvallisuus. Hoitotyön tavoitteena on ylläpitää ja tukea asukkaan suoriutumista päivittäisistä toiminnoistaan sekä auttaa asukasta tasapainoiseen ja onnelliseen elämään.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1747959,"lng":22.6853537},"content":"<h4>Attendo Iltatuuli Huittinen</h4><p>Kravilankatu 4, 32700 </br> 32700 Huittinen </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1747959,22.6853537' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kravilankatu 4, 32700,
32700 Huittinen
Länsi-Suomi

Löydä meille