Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Iltatuuli Huittinen

Kravilankatu 4, 32700, Huittinen

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
31
Valmistunut
2006
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaHeli Nummisto

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Huittisissa sijaitseva hoivakoti Attendo Iltatuuli Huittinen tarjoaa dementiaan sairastuneille ikäihmisille tehostettua palveluasumista kahdessa eri pienkodissa. Tammikuusta 2006 asti toimineessa hoivakodissa on 31 paikkaa ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea ja apua päivittäisessä elämässään.
Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.
Attendo Iltatuulen koko toiminnan suunnittelun lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, yksilöllisyys, viihtyvyys ja turvallisuus. Hoitotyön tavoitteena on ylläpitää ja tukea asukkaan suoriutumista päivittäisistä toiminnoistaan sekä auttaa asukasta ihmisarvoiseen ja sairaudesta huolimatta tasapainoiseen ja onnelliseen elämään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikilla asukkailla on oma huoneensa. Hoivakodissa on lisäksi viihtyisät ja esteettömät oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Henkilökunta järjestää asukkaille toiminnallisia tuokioita säännöllisesti, huomioiden asukkaiden toiveet. Ulkoilemme päivittäin, lisäksi leivomme, sekä teemme käsitöitä ja luemme lehtiä tai kirjoja. Otamme myös arjessa huomioon juhlapyhät ja muut vuosijuhlat juhlistamalla niitä. Attendo Iltatuulen koko toiminnan suunnittelun lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, yksilöllisyys, viihtyvyys ja turvallisuus. Hoitotyön tavoitteena on ylläpitää ja tukea asukkaan suoriutumista päivittäisistä toiminnoistaan sekä auttaa asukasta tasapainoiseen ja onnelliseen elämään.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1747959,"lng":22.6853537},"content":"<h4>Attendo Iltatuuli Huittinen</h4><p>Kravilankatu 4, 32700 </br> 32700 Huittinen </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1747959,22.6853537' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kravilankatu 4, 32700,
32700 Huittinen
Länsi-Suomi

Löydä meille