Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Joen hoiva

Ruoritie 1, 80160, Joensuu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Huoneen koko
27,5 - 37,5 m2
Palveluseteli käy
Kyllä
Ryhmäkodit
5

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTarja Rytkönen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 050 3305391

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Joen Hoiva on Joensuussa sijaitseva hoivakoti. Tarjoamme turvallisen ja lämminhenkisen kodin ikääntyneille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja apua arjessaa. Hoitohenkilökuntamme kannustaa ja tukee asukkaiden omatoimisuutta. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Arkiaskareet pyritään hoitamaan kuntouttavaa työotetta käyttäen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Joen hoivassa asut omassa asunnossasi. Vuokraamme asunnot tarvittaessa sähkösängyllä varustettuna, mutta muutoin asunnon voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan. Suurin osa kodeista on 27,5 - 37,5 kokoisia yksiöitä. Lisäksi on ns. soluasuntoja omalla kylpyhuoneella tai toisen kanssa yhteiselle kylpyhuoneella. Kodin yhteistiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Attendo Joen Hoivan kaikissa tiloissa on huomioitu ikääntyneiden erityistarpeet ja mahdolliset liikuntarajoitteet.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaillemme aktiivista, innostavaa ja monipuolista toimintakykyä tukevaa päivätoimintaa. Ohjelmaan kuuluu esimerkiksi muistelu- ja erilaiset toimintatuokiot, liikuntaryhmät, ohjattu ulkoilu sekä käsillä tekeminen erilaisista materiaaleista. Järjestämme säännöllisesti kaikille avoimia musiikkitapahtumia, joihin kutsumme esiintyviä vierailijoita. Juhlia järjestämme vuodenaikojen mukaan ja teemme myös retkiä lähialueelle. Kodilla vierailevat vapaaehtoiset ovat kodin arkea piristävä lisä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.6134247,"lng":29.8143676},"content":"<h4>Attendo Joen hoiva</h4><p>Ruoritie 1, 80160 </br> 80160 Joensuu </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.6134247,29.8143676' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ruoritie 1, 80160,
80160 Joensuu
Itä-Suomi

Löydä meille