Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Joen hoiva

Ruoritie 1, 80160, Joensuu

Tervetuloa meille

Juhani Kuittinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Huoneen koko
27,5 - 37,5 m2
Palveluseteli käy
Kyllä
Ryhmäkodit
5
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 050 3305391

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Joen Hoiva on Joensuussa sijaitseva hoivakoti ympärivuorokautista tukea tarvitseville ikääntyneille. Tarjoamme turvallisen ja lämminhenkisen kodin ikääntyneille, jotka tarvitsevat päivittäistä tukea ja apua arjessaa. Hoitohenkilökuntamme kannustaa ja tukee asukkaiden omatoimisuutta. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Arkiaskareet pyritään hoitamaan kuntouttavaa työotetta käyttäen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Joen hoivassa asut omassa asunnossasi. Vuokraamme asunnot tarvittaessa sähkösängyllä varustettuna, mutta muutoin asunnon voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan. Suurin osa kodeista on 27,5 - 37,5 kokoisia yksiöitä. Lisäksi on ns. soluasuntoja omalla kylpyhuoneella tai toisen kanssa yhteiselle kylpyhuoneella. Kodin yhteistiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Attendo Joen Hoivan kaikissa tiloissa on huomioitu ikääntyneiden erityistarpeet ja mahdolliset liikuntarajoitteet.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaillemme aktiivista, innostavaa ja monipuolista toimintakykyä tukevaa päivätoimintaa. Ohjelmaan kuuluu esimerkiksi muistelu- ja erilaiset toimintatuokiot, liikuntaryhmät, ohjattu ulkoilu sekä käsillä tekeminen erilaisista materiaaleista. Järjestämme säännöllisesti kaikille avoimia musiikkitapahtumia, joihin kutsumme esiintyviä vierailijoita. Juhlia järjestämme vuodenaikojen mukaan ja teemme myös retkiä lähialueelle. Kodilla vierailevat vapaaehtoiset ovat kodin arkea piristävä lisä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.6134247,"lng":29.8143676},"content":"<h4>Attendo Joen hoiva</h4><p>Ruoritie 1, 80160 </br> 80160 Joensuu </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.6134247,29.8143676' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ruoritie 1, 80160,
80160 Joensuu
Itä-Suomi

Löydä meille