Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Jokirinne Kielokoti

Sairaalantie 29, 91410, Muhos

Tervetuloa meille

Eija Lakkapää, Kodin johtaja

yhteydenotot ark 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
Paikkojen määrä
17
Palveluseteli käy
Kyllä
Ryhmäkodit
1
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0400 405134

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Palvelukoti Jokirinne, ryhmäkoti Kielokoti on Muhoksen Jokirinteellä toimiva palvelukoti, joka tarjoaa asumis- ja hoivapalveluita mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille asukkaille kahdessa kerroksessa.

Luonnonkauniissa ympäristössä sijatsevalla Palvelukoti Jokirinteellä on kaksi palvelukotia mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Attendo Jokirinne Kotipolun www-sivu

 

 

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukoti Jokirinteen kokonaisuuteen kuuluvat Kotipolku ja Kielokoti. 

17-paikkainen Kielokoti tarjoaa kuntouttavaa, kodinomaista ja turvallista asumispalvelua pitkäaikaista mielenterveystukea tarvitseville asiakkaille. Kodissamme asuu mielenterveys- ja päihdekuntoutujia sekä muistihäiriöisiä asukkaita, joiden turvallisuuden takaamiseksi ovemme ovat lukitut.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Osa asukkaista käy päivätoiminnassa talon ulkopuolella, järjestämme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Palvelukodilla eletään asukkaiden näköistä arkea ja juhlaa, huomioiden juhlapyhät ja merkkipäivät.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.882276,"lng":25.863979},"content":"<h4>Attendo Jokirinne Kielokoti</h4><p>Sairaalantie 29, 91410 </br> 91410 Muhos </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.882276,25.863979' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sairaalantie 29, 91410,
91410 Muhos
Pohjois-Suomi

Löydä meille