Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kaarnikka

Hangaspisto 4, 96400, Rovaniemi

Tervetuloa meille

Tanja Koskiniemi, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
20 m2 ja 30 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941832

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kaarnikka on toukokuussa 2018 avattu 55-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Kaarnikka tarjoaa asukkaalle yksilöllistä, turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Attendo Kaarnikka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on asukkaiden tukena ympäri vuorokauden- Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma tilava huone, jossa on invamitoitettu WC/kylpyhuone. Tehostetun palveluasumisen huoneet ovat kooltaan20m2 ja kevyen palveluasumisen huoneet 30m2. Kevyen palveluasumisen huoneissa on liukuovella varustettu makuuhuone, oma keittiö sekä parveke. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroilla. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelu- ja virkistystilat sekä saunaosasto.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Asukkaiden sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös säännöllisesti viriketoimintaa, kuten musiikkia ja muisteluita. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan toimintaamme.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kuntoutukseen liittyvissä asioissa voitte olla suoraan yhteydessä yksikön fysioterapeuttiin:

Tommi Törmänen, fysioterapeutti (AMK) / 044 407 2497 tommi.tormanen@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.4451477,"lng":25.7406225},"content":"<h4>Attendo Kaarnikka</h4><p>Hangaspisto 4, 96400 </br> 96400 Rovaniemi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.4451477,25.7406225' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hangaspisto 4, 96400,
96400 Rovaniemi
Pohjois-Suomi

Löydä meille