Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kaarnikka

Hangaspisto 4, 96400, Rovaniemi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
20 m2 ja 30 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTanja Koskiniemi

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941832

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kaarnikka on toukokuussa 2018 avattu 23 -paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on 14 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 9 paikkaa kevyen palveluasumisen tarpeisiin. Kaarnikka tarjoaa asukkaalle yksilöllistä, turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Attendo Kaarnikka tarjoaa tehostettua ja kevyempää asumispalvelua ikäihmisille. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on asukkaiden tukena ympäri vuorokauden- Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma tilava huone, jossa on invamitoitettu WC/kylpyhuone. Tehostetun palveluasumisen huoneet ovat kooltaan20m2 ja kevyen palveluasumisen huoneet 30m2. Kevyen palveluasumisen huoneissa on liukuovella varustettu makuuhuone, oma keittiö sekä parveke. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroilla. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelu- ja virkistystilat sekä saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Asukkaiden sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös säännöllisesti viriketoimintaa, kuten musiikkia ja muisteluita. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan toimintaamme.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.4451477,"lng":25.7406225},"content":"<h4>Attendo Kaarnikka</h4><p>Hangaspisto 4, 96400 </br> 96400 Rovaniemi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.4451477,25.7406225' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hangaspisto 4, 96400,
96400 Rovaniemi
Pohjois-Suomi

Löydä meille