Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kallinranta

Järvitie 2, 94400, Keminmaa

Tervetuloa meille

Johanna Kekäläinen, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
40
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040 8292737

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kallinranta on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten ja vammaisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kallinranta sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Hoivakoti sijaitsee lähellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kallinrannassa jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä huoneensa invamitoitetulla wc-/suihkutilalla. Sekä huoneet että yleiset tilat ovat esteettömiä. Asukkaiden yhteisessä käytössä on ruokailuhuone, olohuone, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua erilaisiin arjen askareisiin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Järjestämme monenlaista mukavaa toimintaa asukkaiden toiveiden ja mielenkiinnon mukaan. Hoivakodilla ei ole erityisiä vierailuaikoja, vaan toivotamme asukkaiden omaiset ja läheiset aina tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.799509,"lng":24.529917},"content":"<h4>Attendo Kallinranta</h4><p>Järvitie 2, 94400 </br> 94400 Keminmaa </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.799509,24.529917' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Järvitie 2, 94400,
94400 Keminmaa
Pohjois-Suomi

Löydä meille