Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kallinranta

Järvitie 2, 94400, Keminmaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
40
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaJohanna Kekäläinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0408292737

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kallinranta on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten ja vammaisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kallinranta sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Hoivakoti sijaitsee lähellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kallinrannassa jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä huoneensa invamitoitetulla wc-/suihkutilalla. Sekä huoneet että yleiset tilat ovat esteettömiä. Asukkaiden yhteisessä käytössä on ruokailuhuone, olohuone, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua erilaisiin arjen askareisiin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Järjestämme monenlaista mukavaa toimintaa asukkaiden toiveiden ja mielenkiinnon mukaan. Hoivakodilla ei ole erityisiä vierailuaikoja, vaan toivotamme asukkaiden omaiset ja läheiset aina tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.799509,"lng":24.529917},"content":"<h4>Attendo Kallinranta</h4><p>Järvitie 2, 94400 </br> 94400 Keminmaa </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.799509,24.529917' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Järvitie 2, 94400,
94400 Keminmaa
Pohjois-Suomi

Löydä meille