Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kehräämökoti

Suppulanpolku 2, 16300, Orimattila

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja (tavoitettavissa ark. klo 8-16)Eira Leino

Hoitajat 24/7, p. 044 494 2473

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kehräämökoti on joulukuussa 2016 Orimattilaan avattu ikäihmisten hoivakoti. Kehräämökodissa on kolme ryhmäkotia, joissa on yhteensä 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 10 palveluasumisen paikkaa. Yhteisistä tiloista löytyy viihtyistät oleskelu-, ruokailu- ja saunatilat sekä käynti pihalle ja terassille.
Attendo Kehräämökoti tarjoaa palveluasumista eri tasoista apuaja tukea päivittäisessä elämässään tarvitseville ikäihmisille. Moniammatillinen henkilöstö ja hoivahenkilöstö on paikalla ympärivuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi Attendo Kehräämökotiin pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omvalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä oleskeluhuone sekä ruokailu- ja saunatilat. Asukkaiden käytössä on myös turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Hoivakodissa kiinnitetään myös sosiaalisiin voimavaroihin sekä -suhteisiin päivittäin huomioita. Toitammekin omaiset ja läheiset tervetulleiksi tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan asukkaitamme.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8003608,"lng":25.7312293},"content":"<h4>Attendo Kehräämökoti</h4><p>Suppulanpolku 2, 16300 </br> 16300 Orimattila </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8003608,25.7312293' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Suppulanpolku 2, 16300,
16300 Orimattila
Etelä-Suomi

Löydä meille