Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kehräämökoti

Kehräämöntie 5, Orimattila

Tervetuloa meille

Anna Järvenranta, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa ark. klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2016
Hoitajat 24/7, p. 044 494 2473

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kehräämökoti on joulukuussa 2016 Orimattilaan avattu ikäihmisten hoivakoti. Kehräämökodissa on kolme ryhmäkotia, joissa on yhteensä 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 10 palveluasumisen paikkaa. Yhteisistä tiloista löytyy viihtyistät oleskelu-, ruokailu- ja saunatilat sekä käynti pihalle ja terassille.

Attendo Kehräämökoti tarjoaa palveluasumista eri tasoista apua ja tukea päivittäisessä elämässään tarvitseville ikäihmisille. Moniammatillinen henkilöstö ja hoivahenkilöstö on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Voit kurkistaa arkeemme instagramissa: attendokehraamokoti

Asukkaaksi Attendo Kehräämökotiin pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omvalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä oleskeluhuone sekä ruokailu- ja saunatilat. Asukkaiden käytössä on myös turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Hoivakodissa kiinnitetään myös sosiaalisiin voimavaroihin sekä suhteisiin päivittäin huomioita. Toivotammekin läheiset ja tuttavat tervetulleiksi tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan asukkaitamme.

Kuntouttava toiminta

Kuntouttava toiminta Kehräämökodissa

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Katso Kehräämökodin fysioterapeutin yhteystiedot Muut yhteystiedot -kohdasta

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.80002,"lng":25.73261},"content":"<h4>Attendo Kehräämökoti</h4><p>Kehräämöntie 5 </br> 16300 Orimattila </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.80002,25.73261' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kehräämöntie 5,
16300 Orimattila
Etelä-Suomi

Löydä meille