Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kilpiäinen

Huvikatu 2 B, 15240, Lahti

Tervetuloa meille

Päivi Katajisto, Hoivakodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 8-17

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
83
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2009

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kilpiäinen on lämminhenkinen 83-paikkainen palvelukeskus hyvien kulkuyhteyksien päässä Mukkulassa, Lahdessa. Palvelemme asukaslähtöisesti ympärivuorokautisen hoivan tarvitsijoita ja tarjoamme tehostettua palveluasumista, omaishoidon vapaita (yli 65-vuotiaat) sekä sosiaalihuoltolain mukaista lyhytaikaishoivaa (yli 65-vuotiaat) palveluseteliperiaatteella. Meille tärkeää on, että asukkaamme saavat elää yksilöllistä, hyvää ja täyttä elämää turvallisissa olosuhteissa osaavien hoitajien tukemana.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan kotiimme. Voit myös seurata arkeamme Instagramista, löydät meidät nimellä attendo.kilpiainen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asukkaaksi

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Palvelutalossa on 83 asuntoa, jotka ovat 25m2 kokoisia. Kaikissa asunnoissa on oma kylpyhuone sekä pieni keittiö. Huoneiston peruskalustukseen kuuluvat sänky, patja, vuodevaatteet ja sälekaihtimet. Muuten asukkaat kalustavat kotinsa mieleisekseen. Tilamme ovat avarat ja valoisat.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden asukkaitten apuna ja tukena. Jokaisella asukkaalla on oma vastuuhoitaja, joka perehtyy syvemmin asukkaan asioihin. Jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään asukkaan tilanteen mukaan. 

Asukkaaksi Attendo Kilpiäiseen pääsee palvelusetelillä.

Kuntouttava toiminta

Kuntouttava toiminta

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa Kilpiäisissä myös mm. liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tavoitteenamme on tarjota hoivakodin asukkaille mahdollisuus mielekkääseen arkeen ja laadukkaaseen hoivaan. Ulkoilemme ympäri vuoden, sääolosuhteet huomioiden. 

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.0173635,"lng":25.6661442},"content":"<h4>Attendo Kilpiäinen</h4><p>Huvikatu 2 B, 15240 </br> 15240 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.0173635,25.6661442' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Huvikatu 2 B, 15240,
15240 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille