Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kilpiäinen

Huvikatu 2 B, 15240, Lahti

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
83
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2009

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaHanna Hasala

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kilpiäinen on Lahteen tammikuussa 2009 valmistunut palvelukeskus, joka on tarkoitettu dementoivaa sairautta sairastaville ikäihmisille sekä muuten ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville henkilöille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden asukkaitten apuna ja tukena. Jokaisella asukkaalla on oma vastuuhoitaja, joka perehtyy syvemmin asukkaan asioihin. Jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään asukkaan tilanteen mukaan. Asukkaaksi Attendo Kilpiäiseen pääsee Hyvinvointikuntayhtymän kautta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asukkaaksi

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Palvelutalossa on 83 asuntoa, jotka ovat 25m2 kokoisia. Kaikissa asunnoissa on oma kylpyhuone sekä pieni keittiö. Huoneiston peruskalustukseen kuuluvat sänky, patja, vuodevaatteet ja sälekaihtimet. Muuten asukkaat kalustavat kotinsa itse täysin mieleisekseen. Tilamme ovat avarat ja valoisat.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on tarjota hoivakodin asukkaille mahdollisuus mielekkääseen arkeen ja laadukkaaseen hoivaan. Ulkoilemme ympäri vuoden, sääolosuhteet huomioiden. Henkilökunta suunnittelee jokaiselle päivälle virike- ja jumppahetken.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.0173635,"lng":25.6661442},"content":"<h4>Attendo Kilpiäinen</h4><p>Huvikatu 2 B, 15240 </br> 15240 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.0173635,25.6661442' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Huvikatu 2 B, 15240,
15240 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille