Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kuninkaanhovi

Kolohongankuja 2, Vantaa

Tervetuloa meille

Johanna Rinkinen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8.30-15.30

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
38
24/7 hoitaja
Kyllä
Ryhmäkodit
3

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti Kuninkaanhovi sijaitsee Itä-Vantaalla rauhallisessa ympäristössä Vantaan Kuninkaanmäessä. Kuninkaanhovissa asuu 38 asukasta kolmessa eri ryhmäkodissa. Asukkaat ovat pääosin ikääntyneitä muistisairaita ja he tarvitsevat hoitajan apua ympäri vuorokauden. Asukkaaksi voi tulla Vantaan kaupungin kautta puitesopimuksella tai palvelusetelillä, jolloin kaupunki arvioi ensin palvelutarpeen ja tekee päätöksen hoivakotiin sijoittamisesta. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana. Teemme yhteistyötä myös muiden kuntien kanssa eli sijoittuminen hoivakotiimme on mahdollista myös muualta. Hoivakodissa on ammattitaitoinen henkilökunta paikalla asukkaiden apuna 24/7. Talossa on oma keittiö, jossa valmistetaan maukasta kotiruokaa.

Omavalvontasuunnitelma

Kodikkaat tilat Itä-Vantaalla

Attendo Kuninkaanhovissa arki on asiakkaan toiveiden näköistä. Hoivakodin pihalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua pihatöihin. Ulkoilu on ohjelmassa ympäri vuoden asiakkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme hoivakodissa omia tapahtumia, joihin läheiset ovat tervetulleita mukaan. 

Tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme ja teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Omannäköistä elämää

Kodissa on kolme pienryhmää, joissa on kaikissa omat olohuoneet yhdessäoloon ja viihtymiseen. Helppo käynti pihalle ja terasseille tukee ulkoilua myös itsenäisesti.

Asukkaistamme huolehtii moniammatillinen tiimi. Joustava arki ja asukkaidemme elämän sujuvuus on joka päivä tavoitteenamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.30104,"lng":25.11431},"content":"<h4>Attendo Kuninkaanhovi</h4><p>Kolohongankuja 2 </br> 01260 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.30104,25.11431' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kolohongankuja 2,
01260 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille