Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kutomokoti

Kutomonkatu 1, 20100, Turku

Tervetuloa meille

Riikka Ruuskanen, Hoivakodin vastaava johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20,5-28,5 m2
Valmistunut
2019

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kutomokoti on uusi Turussa sijaitseva Attendon hoivakoti, jossa tarjoamme hoivaa ikääntyneille. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen hoivahenkilökunta ja jokaiselle muuttajalla laaditaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kutomokoti sijaitsee aivan Turun keskustan tuntumassa ja Aurajoen läheisyydessä. Kulkuyhteydet kodille ovat erinomaiset, Fölin linjat P2 sekä 220 pysähtyvät suoraan kodin viereen ja linja-auto asema on ihan Kutomokodin läheisyydessä. Huoneiden koko vaihtelee 20,5-28,5 m2 välillä. Hoivakodissa on 30 asukashuonetta, joista kaksi soveltuu mm. pariskunnille. Hoivakoti toimii kahdessa kerroksessa ja molemmissa kerroksissa on ruokailutila sekä kaksi erillistä oleskelutilaa. Yläkerrassa on tilava parveke ja alakerrassa on pieni aidattu piha-alue. Asukkaiden käytössä ovat myös talon kuntosali sekä saunatilat. Kiinteistössä on myös YH-kotien hallussa olevia senioriasuntoja.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Lari Haapakangas
puh. 041 731 0437
lari.haapakangas@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.456445,"lng":22.274602},"content":"<h4>Attendo Kutomokoti</h4><p>Kutomonkatu 1, 20100 </br> 20100 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.456445,22.274602' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kutomonkatu 1, 20100,
20100 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille