Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kutomokoti

Kutomonkatu 1, 20100, Turku

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20,5-28,5 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMilla Mäenpää-Kuismanen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kutomokoti on uusi Turussa sijaitseva Attendon hoivakoti, jossa tarjoamme hoivaa ikääntyneille. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen hoivahenkilökunta ja jokaiselle muuttajalla laaditaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma.

Asuminen

Oma koti

Kutomokoti sijaitsee aivan Turun keskustan tuntumassa ja Aurajoen läheisyydessä. Kulkuyhteydet kodille ovat erinomaiset, Fölin linjat P2 sekä 220 pysähtyvät suoraan kodin viereen ja linja-auto asema on ihan Kutomokodin läheisyydessä. Huoneiden koko vaihtelee 20,5-28,5 m2 välillä. Hoivakodissa on 30 asukashuonetta, joista kaksi soveltuu mm. pariskunnille. Hoivakoti toimii kahdessa kerroksessa ja molemmissa kerroksissa on ruokailutila sekä kaksi erillistä oleskelutilaa. Yläkerrassa on tilava parveke ja alakerrassa on pieni aidattu piha-alue. Asukkaiden käytössä ovat myös talon kuntosali sekä saunatilat. Kiinteistössä on myös YH-kotien hallussa olevia senioriasuntoja.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.456445,"lng":22.274602},"content":"<h4>Attendo Kutomokoti</h4><p>Kutomonkatu 1, 20100 </br> 20100 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.456445,22.274602' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kutomonkatu 1, 20100,
20100 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille