Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Lähteenpuisto

Lähteentie 1, 18100, Heinola

Tervetuloa meille

Mari Haaranen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
41
Valmistunut
2017
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3539

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Lähteenpuisto on koti 41 ikäihmiselle Heinolassa. Tarjoamme palveluasumista, tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaista palveluasumista. Attendo Lähteenpuiston toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea ulkoilu- ja puutarha -teemalla.

Voit seurata arkeamme instagramissa, josta löydät meidät nimellä lahteenpuisto 

Hoivakotiin voi tulla Heinolasta ja sen lähiseudulta palveluseteli-asukkaana sekä itsemaksavana asukkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Tilojen ja kiinteistön suunnittelussa sekä toteutuksessa on otettu huomioon erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeet. Lähteenpuistossa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa kotoisaksi omilla tutuilla tavaroillaan. Asunnot ovat varusteltu tilavalla kylpyhuoneella sekä peruskalusteilla, kuten paloturvallisilla verhoilla sekä hoivasängyllä. Hoivakodissamme on myös viihtyisä saunaosasto, sekä oma aidattu ja turvallinen piha, parveke ja useita terasseja.

Kuntouttava toiminta

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ulkoilu & Puutarha -teemakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua.

Korostamme Lähteenpuistossa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin. Fysioterapeutti ohjaa kodissamme lisäksi mm. liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

"Olen viihtynyt todella hyvin Lähteenpuiston hoivakodissa. Täällä on joka päivä jotain virikettä meille ikäihmisille. Täällä on hyviä hoitajia, jotka kuuntelee ja joilla on meille aikaa. Täällä tehdään työtä sydämellä!"

Nainen, 83v Lähteenpuiston asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1888934,"lng":25.9866111},"content":"<h4>Attendo Lähteenpuisto</h4><p>Lähteentie 1, 18100 </br> 18100 Heinola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1888934,25.9866111' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lähteentie 1, 18100,
18100 Heinola
Etelä-Suomi

Löydä meille