Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Lähteenpuisto

Lähteentie 1, 18100, Heinola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
41
Valmistunut
2017
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMari Haaranen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3539

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Lähteenpuisto valmistui Heinolaan keväällä 2017. Attendo Lähteenpuiston toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea ulkoilu- ja puutarha -teemalla.

Attendo Lähteenpuisto on koti 41 ikäihmiselle Heinolassa. Tarjoamme palveluasumista, tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaista palveluasumista. Hoivakotiin voi tulla Heinolasta ja sen lähiseudulta palveluseteli-asukkaana sekä itsemaksavana asukkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Tilojen ja kiinteistön suunnittelussa sekä toteutuksessa on otettu huomioon erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeet. Lähteenpuistossa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa kotoisaksi omilla tutuilla tavaroillaan. Asunnot ovat varusteltu tilavalla kylpyhuoneella sekä peruskalusteilla, kuten paloturvallisilla verhoilla sekä hoivasängyllä. Hoivakodissamme on myös viihtyisä saunaosasto, sekä oma aidattu ja turvallinen piha, parveke ja useita terasseja.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ulkoilu & Puutarha -teemakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Ulko- ja sisätilat on suunniteltu teeman mukaisesti. Järjestämme myös säännöllisesti erilaisia aktiviteetteja, kuten leivontaa, musiikkia, muistelutuokioita sekä vierailuja, joista jokainen voi valita itselleen mieluista tekemistä.

"Olen viihtynyt todella hyvin Lähteenpuiston hoivakodissa. Täällä on joka päivä jotain virikettä meille ikäihmisille. Täällä on hyviä hoitajia, jotka kuuntelee ja joilla on meille aikaa. Täällä tehdään työtä sydämellä!"

Nainen, 83v Lähteenpuiston asukas

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1888934,"lng":25.9866111},"content":"<h4>Attendo Lähteenpuisto</h4><p>Lähteentie 1, 18100 </br> 18100 Heinola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1888934,25.9866111' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lähteentie 1, 18100,
18100 Heinola
Etelä-Suomi

Löydä meille