Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Latokartano

Latokartanontie 8, 28330, Pori

Tervetuloa meille

Laura Saine, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3959

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Latokartano on Porin Väinölään syyskuussa 2015 avattu ikäihmisten hoivakoti. Latokartano tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista palveluasumista asukkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja hoito räätälöidään aina asukkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja mielekkääseen arkeen. Latokartanossa asukkaat elävät eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 25 m2 kokoisia ja niissä on jokaisessa oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot kalustamme hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot itse. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma turvallinen pihapiiri, jolle on helppo päästä ulkoilemaan vuoden ympäri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aktiivinen ja yhteisöllinen elämä on Attendo Latokartanon arkea. Yksityisyyttä kunnioitetaan, mutta yksin ei tarvitse olla. Järjestämme monenlaista, mukavaa ja mielekästä aktiviteettia, kuten muisteluhetkiä, laulua, musiikkia ja pelailua. Huomioimme viriketoiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita. Myös ruokailut ovat osa yhteistä aikaa, maittava suomalainen kotiruoka tarjoillaan Latokartanossa kodin omasta keittiöstä.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti, Attendo Latokartano:
Suvi Virtanen
puh. 041 730 9095
suvi.virtanen@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.471938,"lng":21.8631824},"content":"<h4>Attendo Latokartano</h4><p>Latokartanontie 8, 28330 </br> 28330 Pori </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.471938,21.8631824' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Latokartanontie 8, 28330,
28330 Pori
Länsi-Suomi

Löydä meille