Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Latokartano

Latokartanontie 8, 28330, Pori

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaSatu Soininen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3959

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Latokartano on Porin Väinölään syyskuussa 2015 avattu ikäihmisten hoivakoti. Latokartano tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista palveluasumista asukkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.
Latokartano on kodikas hoivakoti, joka tarjoaa asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja hoito räätälöidään aina asukkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Saattohoito on myös luonnollinen osa kodin elämää. Kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja mielekkääseen arkeen. Latokartanossa asukkaat elävät eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 25 m2 kokoisia ja niissä on jokaisessa oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot kalustamme hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot itse. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma turvallinen pihapiiri, jolle on helppo päästä ulkoilemaan vuoden ympäri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aktiivinen ja yhteisöllinen elämä on Attendo Latokartanon arkea. Yksityisyyttä kunnioitetaan, mutta yksin ei tarvitse olla. Järjestämme monenlaista, mukavaa ja mielekästä aktiviteettia, kuten muisteluhetkiä, laulua, musiikkia ja pelailua. Huomioimme viriketoiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita. Myös ruokailut ovat osa yhteistä aikaa, maittava suomalainen kotiruoka tarjoillaan Latokartanossa kodin omasta keittiöstä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.471938,"lng":21.8631824},"content":"<h4>Attendo Latokartano</h4><p>Latokartanontie 8, 28330 </br> 28330 Pori </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.471938,21.8631824' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Latokartanontie 8, 28330,
28330 Pori
Länsi-Suomi

Löydä meille