Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Levonmäki

Ravikuja 12, 04220, Kerava

Tervetuloa meille

Kirsi Illi, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2478

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Keravalle avattiin syyskuussa 2017 uusi ikäihmisten hoivakoti, Attendo Levonmäki. Hoivakodissa on 45 asukaspaikkaa, ja se sopii kodiksi tehostettua hoitoa tarvitseville, fyysisesti tai psyykkisesti toimintarajoitteisille ikäihmisille. Attendo Levonmäki on viihtyisä ja turvallinen asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.
Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Asukkaaksi Attendo Levonniemeen voi tulla joko palvelusetelillä tai itse maksaen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita, kooltaan 20m2. Jokaisessa huoneessa on tilava ja avara wc/suihkutila. Attendo Levonmäessä on kodikkaat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto, sekä askartelu- ja virkistystilat. Asukkaiden käytössä on turvallinen piha-alue, jossa on helppoa ja mukavaa ulkoilla aina sään salliessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös toiminnallisiin tuokioihin on paremmat edellytykset. Toiminnalliset tuokiot Levonniemessä kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi. Ruokailuhetket ovat myös tärkeä osa yhteistä ajanviettoa. Attendo Levonmäessä on oma valmistuskeittiö, jossa tehdään terveellistä, täysipainoista ja monipuolista ruokaa, hyvällä mielellä höystettynä.

Viikko-ohjelmamme

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3882703,"lng":25.146657},"content":"<h4>Attendo Levonmäki</h4><p>Ravikuja 12, 04220 </br> 04220 Kerava </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3882703,25.146657' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ravikuja 12, 04220,
04220 Kerava
Etelä-Suomi

Löydä meille