Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Linnanharju

Vartioharjuntie 3, 00950, Helsinki

Tervetuloa meille

Teija Eevala, Hoivakodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
21,5-31,5 m2
Valmistunut
2010

Linnanharjun päivystyspuhelin 24/7 ja numero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4153

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Linnanharju on joulukuussa 2010 Itä-Helsingin Vartioharjuun avattu hoivakoti. Hoivakodissa on 61 asuntoa tehostetun palveluasumisen asiakkaille, yli 65-vuotiaille muistisairaille. Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa.

Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllinen ja asukaslähtöinen hoiva. Pyrimme säilyttämään asukkaan elämän mahdollisimman samansuuntaisen kuin ennen meille muuttoa ja hoitotyötä toteutetaan toimintakykyä tukien. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma, joka laaditaan heti muuton yhteydessä ja jota päivitetään vähintään vuosittain. Attendo Linnaharjussa on myös oma valmistuskeittiö, josta tarjoillaan maittavaa ja monipuolista kotiruokaa.

Kaupungin tarkastuskäynnin raportti 1-2022 (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Neljässä ryhmäkodissa on keskimäärin 15 huonetta. Kaikilla asukkailla on omat huoneensa, joissa on tilava ja esteetön wc/suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa huoneensa mieleisekseen, mutta peruskalustukseen kuuluvat hoitovuode sekä paloturvalliset verhot. Yhteisinä tiloina oleskelu- ja saunatilat, puistomaiset ulkoilualueet, osittain aidattu piha-alue, sekä tilavat lasitetut parvekkeet ja terassit.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Meille asukkaiden aktiivisuus, omatoimisuus sekä arjen mielekkyys on tärkeää. Henkilökuntamme järjestää hoivakotimme asukkaille viikoittaista viriketoimintaa ja suurempiakin tapahtumia vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan. Kuuntelemme asukkaiden toiveita aktiviteettien suunnittelussa ja järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa, joista jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä oman jaksamisensa mukaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2193521,"lng":25.1162571},"content":"<h4>Attendo Linnanharju</h4><p>Vartioharjuntie 3, 00950 </br> 00950 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2193521,25.1162571' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vartioharjuntie 3, 00950,
00950 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille