Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Linnanharju

Vartioharjuntie 3, 00950, Helsinki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
21,5-31,5 m2
Valmistunut
2010

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTia-Maaria Wahlström

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4944153

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Linnanharju on joulukuussa 2010 Itä-Helsingin Vartioharjuun avattu hoivakoti. Hoivakodissa on 61 asuntoa tehostetun palveluasumisen asiakkaille, yli 65-vuotiaille muistisairaille. Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa.
Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllinen ja asukaslähtöinen hoiva. Pyrimme säilyttämään asukkaan elämän mahdollisimman samansuuntaisen kuin ennen meille muuttoa ja hoitotyötä toteutetaan toimintakykyä tukien. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma, joka laaditaan heti muuton yhteydessä ja jota päivitetään vähintään vuosittain. Attendo Linnaharjussa on myös oma valmistuskeittiö, josta tarjoillaan maittavaa ja monipuolista kotiruokaa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Neljässä ryhmäkodissa on keskimäärin 15 huonetta. Kaikilla asukkailla on omat huoneensa, joissa on tilava ja esteetön wc/suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa huoneensa mieleisekseen, mutta peruskalustukseen kuuluvat hoitovuode sekä paloturvalliset verhot. Yhteisinä tiloina oleskelu- ja saunatilat, puistomaiset ulkoilualueet, osittain aidattu piha-alue, sekä tilavat lasitetut parvekkeet ja terassit.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Meille asukkaiden aktiivisuus, omatoimisuus sekä arjen mielekkyys on tärkeää. Henkilökuntamme järjestää hoivakotimme asukkaille viikoittaista viriketoimintaa ja suurempiakin tapahtumia vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan. Kuuntelemme asukkaiden toiveita aktiviteettien suunnittelussa ja järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa, joista jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä oman jaksamisensa mukaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2193521,"lng":25.1162571},"content":"<h4>Attendo Linnanharju</h4><p>Vartioharjuntie 3, 00950 </br> 00950 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2193521,25.1162571' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vartioharjuntie 3, 00950,
00950 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille