Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Martti

Ihalantie 5, 21200, Raisio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
62
Huoneen koko
20-30 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnu Pentilä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Martti on Raision Ihalassa sijaitseva ikääntyneiden asukkaiden hoivakoti. Attendo Martti tarjoaa 62 paikkaa ikääntyneille asukkaille tehostettuun palveluasumiseen sekä kuntoutukseen. Osaa Attendo Martin asunnoista on myös mahdollista käyttää intervallipaikkoina, mahdollistaen tilapäisen asumisen ja kuntoutuksen.
Asukkaat saavat ympärivuorokautisen avun ja huolenpidon lisäksi pyykki-, sauna- ja siivouspalvelun. Lääkehoidon toteutuksesta huolehtii kodin ammattitaitoinen ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali ja tai terveydenhoitoalalle. Martissa käy myös lääkäri säännöllisesti. Kodin jokapäiväistä toimintaa ohjaa vahvasti asukaslähtöisyys ja kuntouttava, toimintakykyä ylläpitävä työskentelymalli. Jokainen asukas kohdataan omana ainutlaatuisena yksilönään, jolla on oma elämäntarina, tavat ja tarpeet.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Martissa on jokaisella asukkaalla omat 20 m²:n huonensa, jossa on tilava wc/suihkutila. Lisäksi kodissa on myös kaksi kahden hengen huonetta (30 m²), joissa voivat asua pariskunnat tai sisarukset. Hoivakodin asukkaat voivat kalustaa sekä sisustaa huoneensa kotoisaksi ja viihtyisäksi omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissa on lisäksi useita yhteisiä tiloja, joita käytetään aktiviisesti asukkaiden yhteiseen ajanviettoon, rentoutumiseen ja arjen puuhiin.
Martissa on myös sauna, joka lämpiää asukkaiden sitä toivoessa. Martin sisäpihalla on turvallista ulkoilla itsenäisestikin ja nauttia luonnosta. Hoivakodissa on aidattu ja turvallinen sisäpiha, jonne on istutettu omenapuita sekä marjapensaita. Asfaltoidut kulkureitit istutusalueiden välissä helpottavat asukkaiden liikkumista apuvälineillä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kodin asukkaille järjestetään kuntouttavaa virike- ja harrastustoimintaa jokaisen tarpeiden ja toimintakyvyn mukaan. Monipuolista ja mukavaa toimintaa kodissamme ovat esimerkiksi erilaiset jumppatuokiot, muisteluhetket, musiikki ja vierailut. Asukkaita kannustetaan yhteisöllisyyteen, taaten samalla kaikille vetäytymisen omaan rauhaan. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa. Martin omassa keittiössä valmistuu terveellistä, monipuolista ja ikääntyneiden tarpeet huomioivaa maukasta kotiruokaa. Ruokalistoissa huomioimme myös asukkaiden toiveet sekä juhlapyhät.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.480027,"lng":22.180342},"content":"<h4>Attendo Martti</h4><p>Ihalantie 5, 21200 </br> 21200 Raisio </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.480027,22.180342' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ihalantie 5, 21200,
21200 Raisio
Länsi-Suomi

Löydä meille