Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Martti

Ihalantie 5, 21200, Raisio

Tervetuloa meille

Pia Peltonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
62
Huoneen koko
20-30 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Martti on Raision Ihalassa sijaitseva ikääntyneiden asukkaiden hoivakoti. Attendo Martti tarjoaa 62 paikkaa ikääntyneille asukkaille tehostettuun palveluasumiseen sekä kuntoutukseen. Osaa Attendo Martin asunnoista on myös mahdollista käyttää intervallipaikkoina, mahdollistaen tilapäisen asumisen ja kuntoutuksen.

Asukkaat saavat ympärivuorokautisen avun ja huolenpidon lisäksi pyykki-, sauna- ja siivouspalvelun. Lääkehoidon toteutuksesta huolehtii kodin ammattitaitoinen ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali- ja/tai terveydenhoitoalalle. Attendo Martissa on oma vastuulääkäri, joka käy hoivakodissamme säännöllisesti. Vastuulääkärimme on tehnyt yhteistyötä kanssamme Martin avaamisesta lähtien ja tuntee asukkaamme.

Kodin jokapäiväistä toimintaa ohjaa vahvasti asukaslähtöisyys ja kuntouttava, toimintakykyä ylläpitävä työskentelymalli. Jokainen asukas kohdataan omana ainutlaatuisena yksilönään, jolla on oma elämäntarina, tavat ja tarpeet.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Martissa on jokaisella asukkaalla omat 20 m²:n huonensa, jossa on tilava wc/suihkutila. Lisäksi kodissa on myös kaksi kahden hengen huonetta (30 m²), joissa voivat asua pariskunnat tai sisarukset. Hoivakodin asukkaat voivat kalustaa sekä sisustaa huoneensa kotoisaksi ja viihtyisäksi omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissa on lisäksi useita yhteisiä tiloja, joita käytetään aktiviisesti asukkaiden yhteiseen ajanviettoon, rentoutumiseen ja arjen puuhiin.

Martissa on myös sauna, joka lämpiää asukkaiden sitä toivoessa. Martin sisäpihalla on turvallista ulkoilla itsenäisestikin ja nauttia luonnosta. Hoivakodissa on aidattu ja turvallinen sisäpiha, jonne on istutettu omenapuita sekä marjapensaita. Asfaltoidut kulkureitit istutusalueiden välissä helpottavat asukkaiden liikkumista apuvälineillä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kodin asukkaille järjestetään kuntouttavaa virike- ja harrastustoimintaa jokaisen tarpeiden ja toimintakyvyn mukaan. Monipuolista ja mukavaa toimintaa kodissamme ovat esimerkiksi erilaiset jumppatuokiot, muisteluhetket, musiikki ja vierailut. Asukkaita kannustetaan yhteisöllisyyteen, taaten samalla kaikille vetäytymisen omaan rauhaan. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa. Martin omassa keittiössä valmistuu terveellistä, monipuolista ja ikääntyneiden tarpeet huomioivaa maukasta kotiruokaa. Ruokalistoissa huomioimme myös asukkaiden toiveet sekä juhlapyhät.

Kuntouttava toiminta

Fysioterapia

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme on paikalla Martissa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin.

Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti
Lari Haapakangas
puh. 041 731 0437
lari.haapakangas@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.480027,"lng":22.180342},"content":"<h4>Attendo Martti</h4><p>Ihalantie 5, 21200 </br> 21200 Raisio </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.480027,22.180342' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ihalantie 5, 21200,
21200 Raisio
Länsi-Suomi

Löydä meille