Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Mellunmäki

Korvatunturintie 2, 00970, Helsinki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
46
Valmistunut
2019
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelutalon johtajaSanna Hakkarainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4941333

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Mellunmäki on Itä-Helsingin Mellunmäkeen helmikuussa 2019 avautunut palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja senioriasumista. Attendo Mellunmäki on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Mellunmäessä on 46 ympärivuorokautisen hoivan asiakaspaikkaa sekä asuntoja itsenäisemmin pärjääville ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset ja viihtyisät oleskelutilat ja ruokatila. Asukkaalla on mahdollisuus halutessaan saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien äärellä, vehreällä alueella, kaikkien peruspalveluiden äärellä. Palvelukodin kanssa samassa kiinteistössä sijaitsee myös päivittäistavarakauppa.

Katso ruokalistamme

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Mellunmäessä toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä ruokalistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2380054,"lng":25.1169284},"content":"<h4>Attendo Mellunmäki</h4><p>Korvatunturintie 2, 00970 </br> 00970 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2380054,25.1169284' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Korvatunturintie 2, 00970,
00970 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille