Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Noljakka

Noljakankaari 34, 80140, Joensuu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaKirsi Timonen (yhteydenotot arkisin 9-15)

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Noljakan palvelukoti on kesäkuussa 2013 avattu ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti Joensuussa. Noljakan palvelukodissa teemme työtä aktiivisella ja positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Kodin toiminnan tavoitteena on tarjota paljon tukea tarvitseville asukkaille monipuoliset mahdollisuudet osallistua ja harjoitella elämiseen sekä asumiseen liittyviä taitoja. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Asuinhuoneet on jaettu kolmeen pienryhmäkotiin, joissa jokaisessa on yhteisiä hetkiä varten oma oleskelu- ja ruokailutila Kussakin ryhmäkodissa on viisi asuntoa ja kaikilla asukkailla on omat 25m2 kokoiset omat huoneet. Kahden ryhmäkodin asunnoissa on lisäksi viihtyisät omat terassit sekä asuntokohtaiset minikeittiöt. Viihtyisä ja turvallinen piha-alue sekä saunatilat ovat asukkaiden käytettävissä.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun. Ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot ja Avarannan uimarannalla vierailut ovat olleet useana kesänä asukkaille mieluisia.

Päivätoiminta

Attendo Noljakan toimintaan kuuluu myös päivätoimintayksikkö Poiju kehitysvammaisille ihmisille. Poijun päivätoiminnan tarkoituksena on tukea itsenäisessä arjessa suoriutumista sekä edistää osallisuutta, omaehtoisuutta ja sosiaalista vuorovaikutusta. Poiju sijaitsee osoitteessa Kuhasalontie 14 C, 80220 Joensuu, päivätoimintaa koskevissa asioissa olethan yhteydessä Eija Surakkaan, p. 044 4944805)

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.619952,"lng":29.6930849},"content":"<h4>Attendo Noljakka</h4><p>Noljakankaari 34, 80140 </br> 80140 Joensuu </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.619952,29.6930849' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Noljakankaari 34, 80140,
80140 Joensuu
Itä-Suomi

Löydä meille