Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Omppu Lammi

Huovinmäki 1, Lammi, Hämeenlinna

Tervetuloa meille

Jenni Raikamaa, Kasvatusjohtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Lastensuojelu
Paikkojen määrä
7

Omppu Lammi, puh. 044 754 0074
Attendo Omppu Oy:llä on kaksi perustason lastensuojeluyksikköä, Nastolassa ja Lammilla. Yksiköt ovat toimineet aiemmin Pienryhmäkoti Omppu -nimellä. Joulukuusta 2020 ne siirtyivät Attendon lastensuojelupalveluiden alle, jonka jälkeen tapahtui myös nimen muutos. Nastolan yksikkö on saanut toimilupansa joulukuussa 2004 ja Lammin yksikkö tammikuussa 2011.

 

Omppu Lammi tarjoaa yksilöllistä tukea

Attendo Ompun Lammin yksikön toiminta-ajatus on tarjota lapselle ja perheelle ammattitaitoista ja laadukasta, heidän tarpeitaan vastaavaa lastensuojelupalvelua. Ompussa toiminnan keskiössä on kodinomaisuus ja yksilöllisyys. Huomioimme lapset ja perheet yksilöinä, ja rakennamme työskentelyn lapsen ja perheen tarpeista lähtien. Arjessa kuulemme, osallistamme ja keskustelemme, lapsi ja lapsen etu ovat kasvatustyömme kulmakiviä.

Omaohjaajat tekevät yhteistyötä tiiviisti sosiaalitoimen ja lapsen verkoston kanssa, ja luovat lapsen ympärille toimivan tukiverkoston. Omaohjaajatyöskentelyä tehdään omaohjaajaparina, työskentely on suunniteltua ja tavoitteellista. Työskentely pohjautuu asiakassuunnitelmapalaveriin ja siellä sovittuihin asioihin. Omaohjaajaparin tukena on moniammatillinen työryhmä ja työvälineenä toimii. mm hoito- ja kasvatussuunnitelma sekä lapsen hyvinvointikartta.

Lammin Ompussa on 7 asiakaspaikkaa ja meillä työskentelee 7 vakituista ohjaajaa, psykiatrinen sairaanhoitaja, kolme sosionomia, kaksi lähihoitajaa ja yksi nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Lisäksi meillä on useampi vakituinen tuntityöntekijä. Ompussa on tiivis ja kattava palaverikäytäntö, joka mahdollistaa tiedonkulun ja ”punaisen langan” säilymisen työskentelyssä.

Omppu toimii myös Nastolassa. Siirry Nastolan Ompun sivulle tästä:

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.08076,"lng":25.00598},"content":"<h4>Attendo Omppu Lammi</h4><p>Huovinmäki 1, Lammi </br> 16900 Hämeenlinna </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.08076,25.00598' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Huovinmäki 1, Lammi,
16900 Hämeenlinna
Etelä-Suomi

puh. 044 754 0074

Löydä meille