Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Omppu Nastola

Kukkastie 1, Nastola, Lahti

Tervetuloa meille

Katja Hänninen, Kasvatusjohtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Lastensuojelu
Paikkojen määrä
7
Attendo Omppu Oy:llä on kaksi perustason lastensuojeluyksikköä, Nastolassa ja Lammilla. Yksiköt ovat toimineet aiemmin Pienryhmäkoti Omppu -nimellä. Joulukuusta 2020 ne siirtyivät Attendon lastensuojelupalveluiden alle, jonka jälkeen tapahtui myös nimen muutos. Nastolan yksikkö on saanut toimilupansa joulukuussa 2004 ja Lammin yksikkö tammikuussa 2011.

Omppu Nastola, puh. 050 359 9433 

Omppu Nastola tarjoaa yksilöllistä tukea

Attendo Ompun Nastolan yksikössä on 7 asiakaspaikkaa 7-18-vuotiaille lapsille. Nastolan Omppu sijaitsee rauhallisella paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta. Ylä- ja alakoulu sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä Ompusta.

Ompun toiminta-ajatus on tarjota lapselle ja perheelle ammattitaitoista ja laadukasta, heidän tarpeitaan vastaavaa lastensuojelupalvelua. Ompussa toiminnan keskiössä on kodinomaisuus ja yksilöllisyys. Huomioimme lapset ja perheet yksilöinä, ja rakennamme työskentelyn lapsen ja perheen tarpeista lähtien. Arjessa kuulemme, osallistamme ja keskustelemme, lapsi ja lapsen etu ovat kasvatustyömme kulmakiviä. Omaohjaajat tekevät yhteistyötä tiiviisti sosiaalitoimen ja lapsen verkoston kanssa, ja luovat lapsen ympärille toimivan tukiverkoston. Omaohjaaja työskentelyä tehdään omaohjaajaparina, työskentely on suunniteltua ja tavoitteellista. Työskentely pohjautuu asiakassuunnitelmapalaveriin ja siellä sovittuihin asioihin. Omaohjaajaparin tukena on moniammatillinen työryhmä ja työvälineenä toimii. mm hoito- ja kasvatussuunnitelma sekä lapsen hyvinvointikartta.

Nastolan Ompussa työskentelee 7 vakituista ohjaajaa; sairaanhoitaja, kaksi sosionomi YAMK:ta, kaksi  sosionomi AMK:ta ja kaksi lähihoitajaa. Lisäksi meillä on useampi vakituinen tuntityöntekijä. Ompussa on tiivis ja kattava palaverikäytäntö, joka mahdollistaa tiedonkulun ja ”punaisen langan” säilymisen työskentelyssä.

Omppu toimii myös Lammilla. Siirry Lammin Ompun sivulle tästä:

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.94752,"lng":25.90839},"content":"<h4>Attendo Omppu Nastola</h4><p> Kukkastie 1, Nastola </br> 15560 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.94752,25.90839' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kukkastie 1, Nastola,
15560 Lahti
Etelä-Suomi

puh. 050 359 9433 

Löydä meille