Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Pajuhovi

Ruutitynnyrinkuja 1, Nummela

Tervetuloa meille

Aila Liukkonen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2020

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti Pajuhovi avautui syksyllä 2020 ja on kaunis ja valoisa 30 asukkaan hoivakoti. Pajuhovin sijaitsee Menestyjien Puiston laidalla Nummelassa. Asukkaamme ovat ikääntyneitä ja monella on muistisairaus. Osaava hoitohenkilökuntamme on ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Meillä on talossa oma keittiö, jossa asukkaiden ruoka valmistetaan. Tilat ja pihat ovat esteettömät ja asukkaat voivat myös ulkoilla omatoimisesti ja turvallisesti. Teemme yhteistyötä lähikuntien kanssa ja asukkaaksi voi tulla kunnan sijoittamana tai itsemaksavana.

Omavalvontasuunnitelma

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvot ovat koti ja lämpö, omannäköinen hyvä elämä ja yhdessä tekeminen. Koemme että kodikkuus, aktiivinen toiminta sekä arvostava ilmapiiri ovat tekijöitä, jotka edistävät asukkaidemme hyvinvointia. Asukkaiden voimavarat ovat hyvän asumisen ja hoivan lähtökohtana.

Tarjoamme asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. Tavoitteenamme on tukea hyvinvointia, arjen omatoimisuutta, sosiaalista kanssakäymistä sekä tuottaa onnistumisen iloa.

Aktiivista elämää

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea. Ateriat valmistuvat omassa keittiössä paikan päällä. Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua aktiiviseen toimintaamme.

Pajuhovissa on aina mahdollisuus ulkoiluun. Ulkoilla voi myös laajoilla kävelyreiteillä Menestyjien puistossa ja Sepänpihan viihtyisällä pientaloalueella.

Virikesuunnitelmamme 2022

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.32198,"lng":24.31949},"content":"<h4>Attendo Pajuhovi</h4><p>Ruutitynnyrinkuja 1 </br> 03100 Nummela </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.32198,24.31949' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ruutitynnyrinkuja 1,
03100 Nummela
Etelä-Suomi

Löydä meille