Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Pihka

Ahma 3, Leppävesi, Laukaa

Tervetuloa meille

Elina Terho, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot arkisin 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
20-30 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Yksilöllistä tukea

Attendo Pihka on Laukaan Leppävedellä sijaitseva alle 65-vuotiaiden mielenterveyskuntoutujien ja muistisairaiden ympärivuorokautinen palvelukoti. Pihka on tarkoitettu nuorille ja aikuisille asiakkaille. Tavoitteemme on mahdollistaa asukkaille kuntoutumisen eteneminen kaikissa elämäntilanteissa mahdollisimman kodinomaisessa ympäristössä. Toiminnassa huomioidaan turvallisuus ja voimavaralähtöinen osallistuminen arjen toimintaan. Jokaiselle tehdään oma asumisen suunnitelma sekä yksilölliset päivä- ja viikko-ohjelmat tukemaan asumista ja kuntoutumista.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokautisesti. Heillä on psykiatrista osaamista ja siihen liittyvä koulutus. Pihkassa on öisin on paikalla kaksi yöhoitajaa.

 

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Pihkassa on kuntoutujille omat huoneet, joissa on wc suihkuineen. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa omilla tutuilla tavaroillaan ja asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukkailla on myös käytössään viihtyisät yhteistilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Yksilöllinen ja toiminnallinen arki

Attendo Pihkassa yhdessä tekeminen ja ajanvietto ovat tärkeitä kuntoutumisen edistämisen keinoja. Asukkaitamme kannustetaan osallistumaan kykyjensä mukaan myös kotitöihin. Arkirutiineihin osallistuminen ja niiden opettelu tukee valmistautumisessa kohti itsenäisempää elämää.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.322133,"lng":25.834843},"content":"<h4>Attendo Pihka</h4><p>Ahma 3, Leppävesi </br> 41310 Laukaa </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.322133,25.834843' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ahma 3, Leppävesi,
41310 Laukaa
Itä-Suomi

Löydä meille