Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Pitäjänpirtti

Pitäjäntie 5, Hirvensalmi

Tervetuloa meille

Leena Torniainen, Hoivakodin johtaja

Olen tavotettavissa arkisin klo 8-16. Lisää yhteystietoja voit katsoa Muut yhteystiedot -kohdasta.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Tehostettu palveluasuminen, Senioriasunnot
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Yksilöllistä hoivaa ja turvallista asumista

Attendo Pitäjänpirtti on Hirvensalmelle syksyllä 2021 avattu hoivakoti. Pitäjänpirtti tarjoaa ikäihmisille palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista. Annamme hoivaa ja palvelua yksilöllisesti, asiakkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioiden. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii asukkaista ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Päämäärämme on asiakkaan kokema hyvä elämänlaatu.

Hoiva perustuu jokaiselle asukkaalle tehtyyn hoito- ja palvelusuunnitelmaan, joka laaditaan yhteistyössä myös läheisten kanssa. Kodinomaisessa ja turvallisessa Pitäjänpirtissä kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Kohtaamme jokaisen asukkaamme ainutlaatuisena yksilönä ja häntä kuunnellaan ja kohdellaan kunnioituksella.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.64373,"lng":26.77495},"content":"<h4>Attendo Pitäjänpirtti</h4><p>Pitäjäntie 5 </br> 52550 Hirvensalmi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.64373,26.77495' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pitäjäntie 5,
52550 Hirvensalmi
Itä-Suomi

Löydä meille