Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Punahilkka

Linnavoudintie 1, 90450, Kempele

Tervetuloa meille

Mirja Karvonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
27
Valmistunut
2019
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0982

Yksilöllistä hoivaa

Kempeleeseen 2019 valmistunut Attendo Punahilkka on 27-paikkainen kodikas ja viihtyisä hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikääntyneille. Hoivakodin palvelukokonaisuuteen kuuluvat asumisen lisäksi yksilöllisesti suunniteltu hoiva, aktivoiva toiminta, siivous- ja pyykkihuolto, turvahälytin sekä maukkaat ateriat. Talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden; arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kivijalka.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Yksilöllinen hoiva sekä turvallinen ja yhteisöllinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät asukkaittemme toimintakykyä. Punahilkassa jokaisella asukkaalla on oma tilavalla wc/kylpyhuoneella varusteltu 21,5m² huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut yhteistilat kutsuvat viettämään yhteistä aikaa. Yhteisessä ruokailutilassa nautitaan maittavaa, ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa kotiruokaa.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Punahilkassa on asukkaidensa näköistä. Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Huomioimme juhlapyhät sekä merkkipäivät. Meille myös omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.918758,"lng":25.557901},"content":"<h4>Attendo Punahilkka</h4><p>Linnavoudintie 1, 90450 </br> 90450 Kempele </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.918758,25.557901' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Linnavoudintie 1, 90450,
90450 Kempele
Pohjois-Suomi

Löydä meille