Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Punahilkka

Linnavoudintie 1, 90450, Kempele

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
27
Valmistunut
2019
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMirja Karvonen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0982

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Kempeleeseen 2019 valmistunut Attendo Punahilkka on 27-paikkainen kodikas ja viihtyisä hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikääntyneille. Tarjoamme myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea. Hoivakodin palvelukokonaisuuteen kuuluvat asumisen lisäksi yksilöllisesti suunniteltu hoiva, aktivoiva toiminta, siivous- ja pyykkihuolto, turvahälytin sekä maukkaat ateriat. Talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on paikalla ympärivuorokauden; arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kivijalka.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Yksilöllinen hoiva sekä turvallinen ja yhteisöllinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät asukkaittemme toimintakykyä. Punahilkassa jokaisella asukkaalla on oma tilavalla wc/kylpyhuoneella varusteltu 21,5m² huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut yhteistilat kutsuvat viettämään yhteistä aikaa. Yhteisessä ruokailutilassa nautitaan maittavaa, ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa kotiruokaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Punahilkassa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Huomioimme juhlapyhät sekä merkkipäivät. Meille myös omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.918758,"lng":25.557901},"content":"<h4>Attendo Punahilkka</h4><p>Linnavoudintie 1, 90450 </br> 90450 Kempele </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.918758,25.557901' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Linnavoudintie 1, 90450,
90450 Kempele
Pohjois-Suomi

Löydä meille