Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Sammalkallio

Kalliorinne 39, 02770, Espoo

Tervetuloa meille

Annika Sillanpää, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0151

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Sammalkallio on kauniille paikalle Espooseen syksyllä 2019 valmistunut ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista ja intervallisasumista 60 asukkaalle. Hoivakodin tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Attendo Sammalkallio tarjoaa palveluitaan ikäihmisille Espoossa, kauniilla luonnonläheisellä alueella. Tarjoamme tehostettua palveluasumista sekä kevyempää palveluasumista. Attendo Sammalkalliossa on tarjolla myös lyhytaikaista palveluasumista helpottamaan omaishoitajan arkea. Läheiset ja omaiset ovat aina tervetulleita vierailemaan hoivakodilla.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Talossa on 46 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma 21 m2:n kokoinen huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Huoneet ovat yhden hengen huoneita. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, piha, tilava lasitettu parveke sekä viihtyisä saunaosasto. Kaikki tilaratkaisut on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden esteettömiksi ja turvallisiksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Hoivakodin toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota ja järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon läheiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Viikko-ohjelma viikko 41

 

Katso ruokalistamme täältä

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.1906164,"lng":24.6574113},"content":"<h4>Attendo Sammalkallio</h4><p>Kalliorinne 39, 02770 </br> 02770 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.1906164,24.6574113' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kalliorinne 39, 02770,
02770 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille