Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Savotanpuisto

Savottatie 56, 90420, Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
20,3 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaEila Niemelä

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4943456

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Tervetuloa täysin uudenlaiseen hoivakotiin, jossa kukoistavat puutarha ja virikkeet, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendo Savotanpuisto, Ulkoilu & Puutarha -teemakoti ikäihmisille, valmistui Oulun Metsokankaalle lokakuussa 2015. Uudessa teemakodissa ammennetaan iloa ja elämänvoimaa ulkoilusta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä.

Meillä on tarjolla 45 asukaspaikkaa eritasoista tukea ja apua arjessaan tarvitseville ikäihmisille. Asuminen meillä on huoletonta ja arki asukkaittensa näköistä. Hoitohenkilökunta läsnä ympäri vuorokauden ja omahoitaja nimetään jokaisella asukkaalle. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat Savotanpuistossa päivittäisen toimintamme kulmakivi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asukkaaksi

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Savotanpuistossa jokaisella asukkaalla on oma tilava huoneensa, jossa WC/kylpyhuone Asukkaan huoneissa on valmiina sähkökäyttöinen sänky ja verhot, muuten asukas saa sisustaa asuntonsa mieleisekseen. Hoivakodissa on yhteinen tilava oleskeluhuone ja ruokailutila, sekä viihtyisä saunaosasto. Sisustuksen ja muiden yksityiskohtien materiaaleiksi olemme valinneet luonnonmateriaaleja. Huonekaluissa ja verhoissa käytetään värejä ja aiheita, jotka muistuttavat metsästä, hiekasta tai merestä. Puutarhassa on runsaasti kasvillisuutta, kävelyreittejä, levähdyspaikkoja sekä mahdollisuus puutarhanhoitoon Tilava terassi antaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta joka säällä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Savotanpuistossa korostamme puutarha ja luontoteemaa aktiviteeteissamme. Toiminnan ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.9458701,"lng":25.5698008},"content":"<h4>Attendo Savotanpuisto</h4><p>Savottatie 56, 90420 </br> 90420 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.9458701,25.5698008' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Savottatie 56, 90420,
90420 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille