Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Sisu

Koivutie 2,97700, Ranua

Tervetuloa meille

Kirsi Koivuranta, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444940734

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Sisu on syksyllä 2018 avautunut 40-paikkainen hoivakoti. Attendo Sisu on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitajapari ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on hoivakodissa oma huoneensa. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Yhteistilat on suunniteltu ikäihmisten tareet huomioiden, tilat ovat esteettömiä ja viihtyisiä yhteisen ajanviettoon.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Attendo Sisussa järjestämme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: laulutuokioita, pelejä, muistelutuokioita, lehdenlukua sekä jumppaa. Asukkaat ulkoilevat ja harrastavat käsitöitä säännöllisesti, myös leipominen on monen asukkaan mielipuuhaa. Toiminnassamme kuuntelemme asukkaiden toiveita ja huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipävät ja toivotamme myös läheiset mukaan toimintaamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.9259,"lng":26.53414},"content":"<h4>Attendo Sisu</h4><p>Koivutie 2,97700 </br> 97700 Ranua </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.9259,26.53414' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Koivutie 2,97700,
97700 Ranua
Pohjois-Suomi

Löydä meille