Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Sisu

Koivutie 2,97700, Ranua

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTuija Luukkonen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444940734

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Sisu on syksyllä 2018 avautunut 40-paikkainen hoivakoti. Attendo Sisu on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitajapari ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on hoivakodissa oma huoneensa. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Yhteistilat on suunniteltu ikäihmisten tareet huomioiden, tilat ovat esteettömiä ja viihtyisiä yhteisen ajanviettoon.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Attendo Sisussa järjestämme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: laulutuokioita, pelejä, muistelutuokioita, lehdenlukua sekä jumppaa. Asukkaat ulkoilevat ja harrastavat käsitöitä säännöllisesti, myös leipominen on monen asukkaan mielipuuhaa. Toiminnassamme kuuntelemme asukkaiden toiveita ja huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipävät ja toivotamme myös läheiset mukaan toimintaamme.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.9262914,"lng":26.5299625},"content":"<h4>Attendo Sisu</h4><p>Koivutie 2,97700 </br> 97700 Ranua </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.9262914,26.5299625' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Koivutie 2,97700,
97700 Ranua
Pohjois-Suomi

Löydä meille