Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tähtimö

Tähtimökatu 1, Turku

Tervetuloa meille

Mia-Maria Ilvander, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
24 m2
Valmistunut
2012
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4602

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tähtimö on heinäkuussa 2012 Turkuun avattu hoivakoti. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja asumispalveluita ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Tähtimössä on paikalla henkilökuntaa ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toimintamme tarkoituksena on säilyttää asukkaan elämä mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 21,5m2 kokoisia ja niissä on jokaisessa oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot ovat kalustettu laadukkaalla hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot mieleisekseen. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin helppokulkuinen pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoitajamme huolehtivat asukkaiden mielekkäästä arjesta asiakaslähtöisesti. Asukkaat saavat osallistua kotitöihin oman halunsa ja kuntonsa mukaan. Ulkoilemme, laulamme voimistelemme ja pelaamme erilaisia pelejä. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipäivät. Sauna lämpiää aina asukkaiden toivoessa. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa mikä rytmitttää arkea. Tarjoamme ikäihmisille omasta keittiöstämme terveellistä, ja monipuolista suomalaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Kaisa Jokelainen
puh. 041 730 8078
kaisa.jokaleinen@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4520199,"lng":22.3293592},"content":"<h4>Attendo Tähtimö</h4><p>Tähtimökatu 1 </br> 20540 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4520199,22.3293592' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tähtimökatu 1,
20540 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille