Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Tamminiitty

Tammitie 2, 64700, Teuva

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
48
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAntti Kalajainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 7800555

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tamminiitty on Teuvalle syyskuussa 2016 avattu 48-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Tamminiitty edustaa Attendon Mummola-suunnittelua. Mummolassa asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Tamminiitty tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.
Palvelukodissa on 48 asukaspaikkaa eritasoista apua ja tukea arjessaan tarvitseville ikäihmisille. Henkilökunta onläsnä ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, jotka sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Alakerran ryhmäkotien välillä on yhteinen oleskelu- ja ruokailutila sekä käynti omalle aidatulle piha-alueelle. Hoivakodissa on lisäksi asukkaille yhteinen viihtyisä saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työ-otetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Toiminnan järjestämisessä kuuntelemme asukkaittemme toiveita ja huomioimme merkkipäivät sekä juhlapyhät. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.5016249,"lng":21.7467536},"content":"<h4>Attendo Tamminiitty</h4><p>Tammitie 2, 64700 </br> 64700 Teuva </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.5016249,21.7467536' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tammitie 2, 64700,
64700 Teuva
Länsi-Suomi

Löydä meille