Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Väinöntupa

Väinönkatu 7, Suonenjoki

Tervetuloa meille

Essi Kusmin, Palvelukodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Päihdekuntoutus, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
12
Valmistunut
2012
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0407782079

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Väinöntupa tarjoaa yksilöllisiä asumis-, kuntoutus- ja tukipalveluita mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, jotka tarvitsevat eriasteista tukea ja ohjausta palvelukodilla arjesta selviytymisensä tueksi. Asukaspaikkoja tehostetussa palveluasumisessa on yhteensä 12. Väinöntuvan palveluihin kuuluvat myös tukipalvelut omassa asunnossa asuville kuntoutujille. Kodin toiminnan tavoitteena on luoda asukkaille monipuolinen, elämänmakuinen ja innostava arki, johon kuuluu normaalit arjen askareet. Kodilla eletäänkin niin normaalia arkea kuin vain mahdollista. Tavoitteena on kuntouttaa kodin asukas pärjäämään arjessa mahdollisimman itsenäisesti ja aktiivisesti. Kodin jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarina, tarpeet ja toiveet huomioidaan kuntoutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta ympärivurokautisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kodin jokaisella asukkaalla on omat huone eli oma kotinsa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneensa kodin asukkaat saavat kalustaa ja sisustaa mielekseksi. Kodin yhteisissä tiloissa on asukkailla viihtyisät mahdollisuudet ajan viettoon, rentoutumiseen sekä vapaaseen puuhailuun. Kodin keittiössä valmistetaan monipuolista ja terveellistä ruokaa sekä herkkuja kahvitteluun ja juhliin. Asukkaita kuunnellaan ruokalistan suunnittelussa. Palvelukodilla saunotaan ja ulkoillaan aina kun halukkaita löytyy.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Tavoitteenamme on turvallisen arjen, ohjauksen ja tuen kautta auttaa ihmistä auttamaan itse itseään. Tuemme kuntoutumista mahdollisimman itsenäiseen elämään. Mielekäs, monipuolinen, asukkaittensa näköinen arki tukee kuntoutusta. Asukkailla on yhteisiä arjen vastuuvuoroja sisältäen ruoanlaittoa, siivousta tai pihatöitä. Arjen taitoihin liittyen opettelemme lisäksi omien asioiden hoitamista, hygieniataitoja, vuorokausirytmin hallintaa, vaatehuoltoa sekä sosiaalisia taitoja. Jokaista asukasta kannustetaan osallistumaan viriketoimintaan sekä muihin arjen puuhiin omien voimavarojen sekä toimintakyvyn mahdollistamissa rajoissa.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.627458,"lng":27.115992},"content":"<h4>Attendo Väinöntupa</h4><p>Väinönkatu 7 </br> 77600 Suonenjoki </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.627458,27.115992' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Väinönkatu 7,
77600 Suonenjoki
Itä-Suomi

Löydä meille