Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Vappula

Ansatie 30, 08700, Lohja

Tietoja

Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTarja Kunnala

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vappula on valmistunut Lohjalle syyskuussa 2017. Hoivakodissa on yhteensä 40 asukaspaikkaa ympärivuorokautisen, kevyen sekä lyhyen palveluasumisen tarpeisiin. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaisen hoivakodin asukkaan kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Asukashuoneet ovat kooltaan 20m2. Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita. Jokaisessa huoneessa on peruskalusteet ja invamitoitettu, tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodin asukkaiden käytössä ovat yhteiset helppokulkuiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Vappulassa korostamme ulkoilun ja liikunnan merkitystä arjessa. Jokainen asukas voi osallistua arjen aktiviteetteihin oman kuntonsa ja jaksamisensa mukaan. Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa tai puutarhassa tai vaikka istuskella pihakeinussa. Piha-alue on esteetön ja soveltuu hyvin itsenäiseen ulkoiluun. Asukkaiden sosiaalisiin suhteisiin ja voimavaroihin kiinnitetään huomiota. Järjestämme usein myös yhteisöllistä toimintaa, johon toivotamme asukkaidne läheiset lämpimästi mukaan.

"Viihtyisä paikka ja täällä saa hyvää hoitoa.”

Nainen, 88 Hoivakodin asukas

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.225771,"lng":24.0022025},"content":"<h4>Attendo Vappula</h4><p>Ansatie 30, 08700 </br> 08700 Lohja </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.225771,24.0022025' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ansatie 30, 08700,
08700 Lohja
Etelä-Suomi

Löydä meille