Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Vappula

Ansatie 30, 08700, Lohja

Tervetuloa meille

Leena Nurmio, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 041 730 9350 / Tiia

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vappula on valmistunut Lohjalle syyskuussa 2017. Hoivakodissa on yhteensä 40 asukaspaikkaa ympärivuorokautisen, kevyen sekä lyhyen palveluasumisen tarpeisiin. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaisen hoivakodin asukkaan kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Asukashuoneet ovat kooltaan 20m2. Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita. Jokaisessa huoneessa on peruskalusteet ja invamitoitettu, tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodin asukkaiden käytössä ovat yhteiset helppokulkuiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Vappulassa korostamme ulkoilun ja liikunnan merkitystä arjessa. Jokainen asukas voi osallistua arjen aktiviteetteihin oman kuntonsa ja jaksamisensa mukaan. Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa tai puutarhassa tai vaikka istuskella pihakeinussa. Piha-alue on esteetön ja soveltuu hyvin itsenäiseen ulkoiluun. Asukkaiden sosiaalisiin suhteisiin ja voimavaroihin kiinnitetään huomiota. Järjestämme usein myös yhteisöllistä toimintaa, johon toivotamme asukkaidne läheiset lämpimästi mukaan.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

"Viihtyisä paikka ja täällä saa hyvää hoitoa.”

Nainen, 88 Hoivakodin asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.225771,"lng":24.0022025},"content":"<h4>Attendo Vappula</h4><p>Ansatie 30, 08700 </br> 08700 Lohja </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.225771,24.0022025' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ansatie 30, 08700,
08700 Lohja
Etelä-Suomi

Löydä meille